« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Kehitysyhteistyö

Kehitysyhteistyö

Väestöliiton kehitysyhteistyö painottuu seksuaaliterveyden ja -oikeuksien maailmanlaajuiseen edistämiseen.

Näiltä sivuilta löydät tietoa kehitysyhteistyöhankkeista Nepalissa, Malawissa ja Keski-Aasiassa.

Sivuilla voit myös tutustua Väestöliiton vaikuttamistyöhön.

Toteutuvatko seksuaalioikeudet koulussasi? Printtaa Checklist tästä.

Ajankohtaista

Tule mukaan Maailma kylässä -festivaaleille

14.5.
Joukko YK-teemojen kanssa työskenteleviä järjestöjä kokoontuu tänä vuonna Maailma kylässä -festivaaleille saman katon alle YK-kylään. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme kestävästä kehityksestä ja seksuaalioikeuksista!

TERVETULOA dokumentti- ja keskusteluiltaan 31.5. klo 17.15

7.5.
TERVETULOA torstaina 31.5 klo 17.15 Kulttuuritehdas Korjaamolle (Töölönkatu 51a) katsomaan dokumenttielokuva ABORTION: BACKLASH IN EUROPE ja keskustelemaan seksuaalioikeuksien tilasta Euroopassa.

Nyt alkaa upea kampanjamme Weecosin kanssa!

19.3.
Etuoikeus vai unelma? Seksuaalioikeudet nimittäin. Tätä pohdimme yhdessä vastuullisten tuotteiden kauppapaikka Weecosin kanssa nyt alkavassa yhteiskamppiksessamme. Jos seksuaalioikeuksien pitäisi mielestäsi olla itsestäänselvyys, tue työtämme kampanjan aikana:

Haluan tilata vähintään kerran kuussa ilmestyvän uutiskirjeen, johon on koottu tärkeimmät seksuaaliterveyteen ja -oikeuksiin liittyvät uutiset maailmalta.

Rekisteriseloste

Väestöliitolla on useita erilaisia uutiskirjeitä, joissa kerrotaan Väestöliiton toiminnasta ja toiminnan aihealueita. Uutiskirjeissä voidaan lähettää myös kutsuja Väestöliiton järjestämiin tilaisuuksiin ja kerätä palautetta Väestöliiton toiminnasta.

Uutiskirjeiden osoiterekisterit koostetaan henkilöistä, jotka ovat tilanneet uutiskirjeitä, jotka ovat Väestöliiton yhteistyökumppaneita tai jotka ovat asemansa ja toimensa kautta tekemisissä Väestöliiton teemojen kanssa.

Kaikki uutiskirjeet voi perua niiden lopussa olevien linkkien kautta.

Uutiskirjeiden rekisteriseloste


28.5.2018 klo 04:22:25