Tule mukaan Maailma kylässä -festivaaleille

14.5.2018

Joukko YK-teemojen kanssa työskenteleviä järjestöjä kokoontuu tänä vuonna Maailma kylässä -festivaaleille saman katon alle YK-kylään. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme kestävästä kehityksestä ja seksuaalioikeuksista!

Perinteiset Maailma kylässä -festivaalit järjestetään tänä vuonna 26.-27.5.

Väestöliiton kansainvälisen kehityksen yksikkö päivystää festivaaleilla YK-teemojen parissa työskentelevien järjestöjen yhteisessä YK-kylässä Rautantientorilla. Väestöliiton ja YK:n väestörahasto UNFPA:n pisteellä pääset keskustelemaan ajankohtaisia maailman seksuaalioikeustilanteesta.

YK-kylässä pidetään myös lyhyitä tietoiskuja, joissa mm. asiantuntijamme Laura Lipsanen alustaa seksuaaliokeuksien ja ympäristöasioiden yhteydestä sekä Elina Korhonen abortista ja kestävästä kehityksestä.

YK-kylän Facebook-tapahtumasta löydät viimeisimmät tiedot.

Lisäksi asiantuntijamme Elina Korhonen osallistuu keskusteluun kehitysyhteistyön ja -politiikan roolista globaalien ongelmien ratkaisemisessa. Keskustelussa mukana ovat myös presidentti Tarja Halonen ja eri YK-järjestöjen edustajia.

Tervetuloa seuraamaan keskustelua lauantaina Rautatientorin Mekong-lavalle klo 15.05 alkaen! Lue keskustelusta lisää täältä.