MENTOREIDEN HAKU ON JATKUVA! Seuraavat ryhmät aloittaa syksyllä 2017

 

MENTORI tukee aktoriaan hänen urapolullaan jakaen omaa ammattillista osaamistaan ja verkostojaan. Mentorit toimivat vapaaehtoisina.

Voit hakea mentoriksi jos:

  • olet koulutettu, avarakatseinen ja suomalaisessa työelämässä toimiva
  • haluat ammatillisesti tukea Suomeen muuttanutta koulutettua henkilöä
  • olet valmis sitoutumaan mentorointiprosessiin 8 kuukauden ajaksi. Neljän ryhmätapaamisen lisäksi aktori-mentoriparit tapaavat keskenään noin 1-2 kertaa kuukaudessa, työ- ja opiskeluajan ulkopuolella.

>>>  HAE MUKAAN MENTORIKSI TÄSTÄ  <<<

 UUSIEN AKTORIEN HAKUAJAT ON KAKSI KERTAA VUODESSA, KEVÄÄLLÄ JA SYKSYLLÄ .

 

AKTORI on maahan muuttanut henkilö, jonka työllistymistä ja integroitumista suomalaiseen yhteiskuntaan ProMentossa (miehille ja naisille) ja Womentossa(vain naisille) tuetaan. 

Voit hakea aktoriksi jos:

  • olet Suomeen muuttanut, koulutettu (vähintään alempi korkeakoulututkinto)
  • osaat suomea sen verran että pystyt keskustelemaan mentorin kanssa (suomen kielen taidon ei tarvitse olla täydellinen!)
  • sinulla ei ole koulutustasi vastaavaa työpaikkaa, mutta haluaisit saada sellaisen
  • olet valmis olemaan aktiivinen ja sitoutumaan mentorointiprosessiin 8 kuukauden ajaksi. Kolmen neljän ryhmätapaamisen lisäksi aktori-mentoriparit tapaavat keskenään noin 1-2 kertaa kuukaudessa, työ- ja opiskeluajan ulkopuolella

>>>  SEURAAVA AKTORIEN HAKU ON HELMIKUUSSA  <<<

 

Väestöliiton työuramentorointitoiminnan tehtävänä on tukea koulutettuja maahan muuttaneita. Autamme luomaan verkostoja ja syventämään suomalaisen työelämän ja tapojen tuntemusta.  Mentoroinnin parityöskentelyn kesto on noin 8 kuukautta joiden aikana on 4 yhteistä ryhmätapaamista.

Kyseessä on vapaaehtoistoiminta. Mentorin tehtävä ei ole välittää työpaikkaa, vaan vahvistaa aktorin mahdollisuuksia löytää oman alan työtä.


Seuraajaksi – Womenton ja Promenton toimintaa voi seurata näiden nettisivujen, Facebook-ryhmän ja Väestöliiton Monikulttuurisen osaamiskeskuksen sähköisen uutiskirjeen kautta. Liity sähköisen uutiskirjeen postituslistalle laittamalla pyyntö osoitteeseen mentorointi(at)vaestoliitto.fi.

Yhteistyökumppaniksi – sopisiko mentorointi osaksi järjestösi toimintaa? Haluaisiko yrityksesi tukea maahan muuttaneiden kotoutumista ja työllistymistä? Haluaisitteko luoda yhteyksiä maahanmuuttajiiin?

Kaikissa näissä ja muissa asioissa, ota yhteyttä