Tilaa WhatsApp-uutisviesti

1. Tallenna numeromme 040 637 7821 puhelimeesi esimerkiksi nimellä ”Väestöliiton Uutiskirje”.

2. Lähetä meille WhatsAppissa viesti, jossa kerrot myös nimimerkkisi, esimerkiksi ”Tilaan Uutiskirjeen. T. Aleksi”. Lisäämme sinut uutiskirjeen listalle.

3. Saat sen jälkeen n. kerran kuussa meiltä viestin, jossa kerrotaan uusimmista videoista, tiedotetaan tapahtumista sekä kampanjoista ja saat tietoa palveluista.

Emme vastaa viesteihin ja kysymyksiin WhatsAppissa – jos tarvitset henkilökohtaisia neuvoja, tule Neuvontachattiimme tai lähetä meille viesti Kysy Asiantuntijalta –palstalle (www.vaestoliitto.fi/nuoret).

4. Voit milloin tahansa lopettaa viestien saamisen lähettämällä meille viestin "En halua uutiskirjettä".