Parisuhdepäivät 16.-17.11.2018 Helsingissä - Koulutustapahtuma ammattilaisille

7.9.2018

Parisuhdepäivät-koulutustapahtuma kutsuu mukaan kaikkia kuntien, seurakuntien ja järjestöjen työntekijöitä sekä yrittäjiä – kuin myös opiskelijoita ja parisuhdetyössä toimivia vapaaehtoisia. Sinun ei tarvitse tehdä parisuhdetyötä kuuluaksesi joukkoon. Riittää, että teema kiinnostaa sinua – ja ketäpä ei kiinnostaisi.

Koulutuspäivien tavoitteena on lisätä osallistujien valmiuksia kohdata parisuhteeseen liittyviä kysymyksiä. Päivät tarjoavat myös mahdollisuuden eri toimijoiden väliseen verkostoitumiseen.

Parisuhdepäivien erityisenä tavoitteena on myös korostaa ennaltaehkäisevän parisuhdetyön merkitystä. – Onhan jo yleisesti tunnettua, että pienelläkin parisuhteen huomioimisella on suuri merkitys sekä yksilön että koko perheen hyvinvoinnille: osa vaikeuksista on ehkäistävissä tukemalla parisuhteensa kysymysten kanssa kamppailevia ihmisiä mahdollisemman varhaisessa vaiheessa. Omalle kasvulle merkityksellisiä, usein välttämättömiäkin kriisejä, ei pyritä ehkäisemään, mutta tahdomme vaikuttaa siihen, mitä ihmiset ajattelevat kriisistä ja antaa eväitä suhtautua kriisin synnyttämiin tunteisiin ja ajatuksiin.

Parisuhdepäiville on osallistunut vuosien saatossa jo tuhansia ammattilaisia. Palaute koulutuspäivien annista on ollut erinomaista. –  Moni ammattilainen on päättänyt,  että juuri Parisuhdepäivät on vuosi toisensa jälkeen se vuosittainen kohtaaminen  kollegojen kanssa, josta ei tingitä.

Parisuhdepäivät järjestetään nyt jo neljännentoista kerran, joten voidaan todellakin puhua perinteisistä koulutuspäivistä. 

Tänä vuonna koulutuspäivät toteutuvat 16.-17.11.2018 ja tapahtumapaikkana on jälleen hotelli Crowne Plaza Helsingissä, josta voit varata itsellesi huoneen ja – ehkä hänellekin?

Viime vuotiseen tapaan koulutuspäivien toinen päivä, eli lauantain Parisuhdehuoltamo on suunnattu kaikille parisuhdeasioista kiinnostuneille! Sinä ammattilainen voit jatkaa kuten edellisenä päivänä tai tulla paikalle kumppanisi kanssa. 

Vastuullisena järjestäjänä toimii Parisuhdekeskus Kataja, mutta tämän  inspiroivan tapahtuman takana on 18 eri järjestöä, joista koostuu Parisuhdeverkosto.

Tervetuloa!