« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Parit ja sinkut » Ajankohtaista » Kirjoja parisuhteesta, terveydestä ja mielenterveydestä

Kirjoja parisuhteesta, terveydestä ja mielenterveydestä

Kenen elämää elät?

9.8.2018
Amerikkalainen psykoanalyytikko James Hollis pureutuu kirjassaan, Kenen elämää elät (2005), ihmisen elämän toiseen, myöhäisempään puoliskoon ja sen haasteisiin.

Selviytyjän tarina koskettaa

31.7.2018
Hanna Vellingin esikoiskirja on kiinnostava syksyn 2018 uutuus. Romaani Kirjosieppo on vangitseva uusperheen, eron ja vaikeiden tunteiden ja hetkien kuvaus.

Johanna Stenberg ja Jan-Henry Stenberg: En se minä ollut – Itsen suojaamisen ja harhauttamisen perusteet. Duodecim 2017.

6.6.2018
En se minä ollut on ensimmäinen suomenkielinen tietokirja psyyken hallinta- ja puolustusmekanismeista, jotka arkikielessä tunnetaan sanalla ”defenssi”. Kirjassa käsitellään puolustusmekanismeja kunnianhimoisesti osana laajempaa psykologista viitekehystä.

Itseapukirja joka todella toimii

19.4.2018
Arto Pietikäiseltä on ilmestynyt kolmas hyväksymis- ja omistautumisterapiamuotoon (HOT) pohjaava kirja, Joustava mieli tukena elämänkriiseissä (2017) Kirja tuo valoa siihen, miten ihmiset voisivat selvitä paremmin elämän vaikeista kriisikohdista.

Lapsi ja ero

21.3.2018
Lastenpsykiatri Jari Sinkkosen ja psykoterapeutti Heli Pruukin ”Lapsi ja ero – eväitä eteenpäin” on yleistajuinen ja kattava tietokirja aiheesta. Helppolukuisuudesta huolimatta kirja on laaja yhteenveto suuresta määrästä tutkittua tietoa ja perheterapeuttista viisautta.

Opi sanomaan EI!

7.3.2018
Tietokirjailija ja elämäntaito-ohjaaja Heidi Ala-Mikkelän kirja Opi sanomaan ei on herkullinen lukukokemus. Omahoito-opas pöyhii omien rajojen asettamista, itsetuntoa ja loputonta toisten miellyttämistä myötätuntoisesti ja kannustavasti.

Parempaa seksiä - sitä saa mitä tilaa!

26.2.2018
Seksuaaliterapeutti Elina Tanskasen aikuinen oppikirja Parempaa seksiä lähtee vauhdikkaasti liikkeelle kysymyksestä, mitä toivot? Sillä onhan kumppanin vaikea tyydyttää sinua, ellet saa kerrotuksi, mitä tarvitset ja kaipaat?

Nelikymppiset naiset neuvovat rakkauden etsinnässä

18.1.2018
Kirja Rakkautta ranskalaisnaisten tapaan (2017, Minerva) on hävytön ja huikea opaskirja rakkauden etsintään ja rakastamiseen. Jos haluat Pariisiin, muttet viitsisi nähdä matkustamisen vaivaa, lue tämä kirja!

Ennen kuin mieheni katoaa

4.1.2018
Toimittaja ja kirjailija Selja Ahava on kirjoittanut kauniin kirjan omasta suruprosessistaan. Yhtenä ihan tavallisena päivänä hänen aviomiehensä ilmoittaa, että kokee oikeasti olevansa nainen. On aina kokenut.

Tunne mielenterveyshäiriöiden lääkehoito

27.12.2017
Psyykenlääkkeet ja niiden käyttö on ensisijaisesti lääkäreille ja erityisesti psykiatreille suunnattu perusteellinen tietopaketti mielenterveyshäiriöiden lääkehoidosta.

4.8.2020 klo 05:50:22