« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Parit ja sinkut » Sinkuille

Sinkuille

Jos muutan ulkomaille töihin, saanko koskaan puolisoa tai perhettä?

3.11.
Moni lapseton sinkku kokee helpoksi muuttaa ulkomaille töihin. Ei tarvitse murehtia kumppanista. Kaikki mahdollisuudet tuntuvat olevan avoinna.

Itsenäiset ja tyytyväiset, yksin elävät nelikymppiset naiset vastaavat kysymyksiin

24.10.
Tutkin Itä-Suomen yliopistossa elämäänsä tyytyväisten yli 40-vuotiaiden, lapsettomina yksin elävien naisten resilienssiä suhteessa normipaineeseen ja negatiiviseen yksinäisyyden kokemukseen.

Kun menneisyys kaduttaa: missasinko elämäni puolison?

18.9.
Siinä hetkessä suhteen lopettaminen tuntui ainoalta oikealta ratkaisulta. Olit varma, että jossain olisi jännittävämpi ja rohkeampi puoliso. Tai ehkä et koskaan antanut mahdollisuutta hänelle, joka ei heti sytyttänyt sinua. Mutta joitain vuosia myöhemmin havahdut kalseaan tunteeseen. Uutta ihmeellisempää ja kestävämpää rakkautta ei löytynytkään. Olisiko sittenkin pitänyt pysyä hänen kanssaan? Pohdit: menetitkö elämäsi rakkauden?

Voiko yksinäisyydestä päästä eroon?

21.8.
Ihminen tarvitsee vuorovaikutusta. Itsenäisen elämän keskeinen haaste on sosiaalisten suhteiden ylläpitäminen ja rakentaminen. Joka viides kokee olevansa toistuvasti yksinäinen.

Tietoa heille, jotka valitsevat lapsen hankkimisen yksin

31.7.
Tutkijat Laura Pash ja Sarah Holley ovat koonneet tietoa ja vinkkejä yksin lapsen hankkiville naisille ja miehille. Yksineläjämiesten lastenhankinnan ollessa vielä monin tavoin keskeneräinen asia, keskityn tekstissäni naisten lastenhankintaan. Moni nainen havaitsee lähestyessään kolmeaviittä tai neljääkymppiä, että läheistä, kestävää parisuhdetta ja perhettä ei ole vain tullut. Siksi yhä useammin äidiksi haluavat tarttuvat hetkeen ja kääntyvät hedelmöityshoitojen puoleen.

Kaupunkien tyytyväiset yksineläjät!

29.5.
Kutsuisitko talk-show emäntä Oprah Wifreytä vanhaksi piiaksi tai painovoiman lain kehittäjää, Iisac Newtonia poikamieheksi? Kuinka monta kertaa olet miettinyt tai toivonut yksinelävälle ystävällesi kumppania? Tai oletko ajatellut, että työkaverisi yksinelämiselle täytyy olla jokin “selitys”? Monet ajattelevat näin, mutta valintaa elää yksin pitäisi nykyään tarkastella samankaltaisena vaihtoehtona kuin elämää kumppanin kanssa.

23.11.2017 klo 17:10:08