« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Parit ja sinkut » Sinkuille

Sinkuille

Kiinalaissinkkujen ystävänpäivän vastine on ykkösten päivä

13.2.
Kiinassa vietettiin sinkkujen päivää 11.11. ykkösten päivänä. Nanjingin yliopistosta vuonna 1993 lähtenyt sinkkujen vastaisku ystävänpäivälle on levinnyt vähitellen laajemminkin Kiinaan.

Sinkkuällötys

21.12.2017
Sinulla on kaikki. Kiintoisa ja etenevä ura, vaalean pelkistetysti sisustettu lainaton koti, muutama mediaseksikäs harrastus, säännölliset eksoottiset lomamatkat ja mielekkäitä ystävyyssuhteita, joita elää todeksi aamubrunsseilla. Mutta olet tullut pisteeseen, jossa tämä kaikki tuntuu ontolta. Koska ei ole ketään, kenen kanssa jakaa nämä hetket.

Voiko tuntemattomaan rakastua vastaamalla yhdessä 36 kysymykseen ja katsomalla toista silmiin neljä minuuttia?

1.12.2017
Amerikkalainen Mandy Len Castron törmäsi psykologi Arthur Aronin (1997) läheisyyttä koskevaan tutkimukseen ja päätti kokeilla sitä käytännössä. Mandy ehdotti treffipartnerilleen, että he voisivat kokeilla mitä tapahtuu, jos he kävisivät yhdessä läpi tutkimuksessa käytetyt tehtävät ja vielä lopuksi katsoisivat toisiaan silmiin neljä minuuttia. Kävi niin, että Mandy ja hänen deittinsä rakastuivat. Mandy kirjoitti tapahtuneesta blogin ja se levisi kulovalkean tavoin. Ted talkissa Mandy kertoo, mitä tapahtui ja kestikö ihastuminen kaiken myllytyksen?

Jos muutan ulkomaille töihin, saanko koskaan puolisoa tai perhettä?

3.11.2017
Moni lapseton sinkku kokee helpoksi muuttaa ulkomaille töihin. Ei tarvitse murehtia kumppanista. Kaikki mahdollisuudet tuntuvat olevan avoinna.

Itsenäiset ja tyytyväiset, yksin elävät nelikymppiset naiset vastaavat kysymyksiin

24.10.2017
Tutkin Itä-Suomen yliopistossa elämäänsä tyytyväisten yli 40-vuotiaiden, lapsettomina yksin elävien naisten resilienssiä suhteessa normipaineeseen ja negatiiviseen yksinäisyyden kokemukseen.

Kun menneisyys kaduttaa: missasinko elämäni puolison?

18.9.2017
Siinä hetkessä suhteen lopettaminen tuntui ainoalta oikealta ratkaisulta. Olit varma, että jossain olisi jännittävämpi ja rohkeampi puoliso. Tai ehkä et koskaan antanut mahdollisuutta hänelle, joka ei heti sytyttänyt sinua. Mutta joitain vuosia myöhemmin havahdut kalseaan tunteeseen. Uutta ihmeellisempää ja kestävämpää rakkautta ei löytynytkään. Olisiko sittenkin pitänyt pysyä hänen kanssaan? Pohdit: menetitkö elämäsi rakkauden?

22.2.2018 klo 12:22:24