Väestöliitto on vuoden 2017 aikana mukana 100 tasa-arvotekoa -hankkeessa. Hanke kokoaa yhteen uusia käytännön tekoja tasa-arvon edistämiseksi. Siinä nostetaan esiin sukupuolten tasa-arvoa tuomalla näkyviin naisten oikeuksia ja asemaa yhteiskunnassa. Hanketta koordinoivat Naisjärjestöjen Keskusliitto ja Tasa-arvoasiain neuvottelukunta. Hanke kuuluu Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaan.

Alla olevalle listalle on koottu Väestöliiton tasa-arvotekoja eri toiminta-alueilta: kehittämistyö, vaikuttamistyö ja palvelut. Mukana on tasa-arvotekoja, joista on olemassa näyttöä ja jotka ovat aidosti tekeillä vuonna 2017.

1. Kansainvälinen kehitystoiminta seksuaaliterveyspalvelujen parantamiseksi

2. Kansainvälinen kehitystoiminta ja tasa-arvo

3. Työelämän perheystävällisyys ja tasa-arvo

4. Maksuton ehkäisy ja tasa-arvo