Massimaisteri on tonnin rikkaampi talousosaaja!

Animaatiohahmo Taito pitää käsissään Massimaisteri-kurssin diplomia leveä hymy kasvoillaa.

Väestöliiton Poikien Puhelimen Massimaisteri-verkkokurssilla tuetaan nuorten talousosaamista. Verkkokurssin suorittaneiden kesken arvottiin 1000 euron arvoinen rahapalkinto. Arvonnan voitti oululainen Roope Piipponen. Onnea Roopelle!

– Tää kurssi on hauska ja rento tapa tehdä rahaan ja talouteen liittyviä juttuja tutuiksi. Mun talousosaaminen oli jo ennestään hanskassa, ja siks kurssin suorittaminen oli mulle helppoa. Ei ollut hirveesti uusia juttuja. Palkintosumma tulee kyllä tarpeeseen! Kun täytän tällä viikolla 18, voitto oli näin synttärien yhteydessä mukava yllätys, iloitsee Roope.

Massimaisteri-kokonaisuus koostuu 25-osaisesta animaatiosarjasta sekä verkkokurssista. Kurssi koostuu huumorilla toteutetuista lyhyistä animaatioista sekä pelillisistä elementeistä. Tehtävissä sovelletaan sekä vapaa-aikaan, että nuorten omaan ikään ja elämäntilanteeseen liittyviä taloudellisia tilanteita.

Kilpailun rahapalkinnon voittanut Roope Piipponen on oululainen abivuotta opiskeleva lukiolainen, joka suoritti kurssin vapaa-aikanaan, löydettyään se YouTuben kautta, jossa kurssia tehtiin tunnetuksi yhteistyössä tubettaja Andreas Tolosen kanssa.

Roope suoritti kurssin 26 minuutissa. Kuinka nopeasti  saat sen tehtyä? 

 

Massimaisteri-animaatiot ja -kurssi löytyvät Hyvä kysymys -palvelusta: hyvakysymys.fi/massimaisteri.

 

Poikien Puhelimen nuorten talousosaamista edistävän työn on mahdollistanut Tradekan sekä Tradekan Kuluttajaosuustoiminnan säätiö. 

 

Lisätiedot: 

Väestöliiton Poikien Puhelimen palvelupäällikkö Anders Huldén 

+358 40 6695019