Laura Keskinen,  Et ole yksin -palvelu, Nuorten palvelut

Vaaleat hiukset ja tummasankaiset silmälasit. Hymyilevä ilme. Korvakorut.

Laura Keskinen

Asiantuntija | Et ole yksin -palvelu

  • laura.keskinen@vaestoliitto.fi

  • +35840 630 5386

Laura Keskinen (she) työskentelee asiantuntijana Et ole yksin -hankkeessa. Hankkeessa työskennellään kiusaamisen, häirinnän ja seksuaaliväkivallan ennaltaehkäisyn sekä niihin puuttumisen parissa. Hanke tekee tiivistä yhteistyötä urheiluseurojen, lajiliittojen ja muiden urheilutoimijoiden kanssa. Tavoitteena on luoda turvallisempaa ja häirintävapaata urheilua kaikille sekä tarjota tukipalveluita epäasiallista käytöstä urheilussa kohdanneille ja heidän läheisilleen.

Laura on koulutukseltaan YTK ja farmaseutti, ja valmistuu keväällä yhteiskuntatieteiden maisteriksi sosiologiasta. Koulutuksensa ansiosta Laura ymmärtää kattavasti esimerkiksi yhteiskunnan valtarakenteita sekä sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuutta. Hänen erityisosaamisaluettaan ovat tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen, viestinnän tehtävät sekä väkivallan vastainen työ.

Aiemmin Laura on työskennellyt mm. tasa-arvoasiantuntijana politiikan parissa sekä tehnyt verkkohäirinnän ja digitaalisen väkivallan vastaista työtä.