Itsetyydytys

Tunnetko oman kehosi? Oletko koskaan katsonut sukupuolielimiäsi peilillä?
Sinun kehosi on ainutlaatuinen ja se on ihan yhtä hyvä joka paikasta. Siihen saa itse koskea ja siihen saa tutustua. Rakasta rohkeasti omaa kehoasi ja tutustu siihen omaan tahtiin. Mitä paremmin tunnet oman kehosi reaktiot, sitä helpompaa sinun on opetella rakastelua toisen kanssa ja ilmaista, mistä kosketuksesta pidät erityisesti.
Seksuaalinen mielihyvä ja tyytyväisyys ovat sinun omissa käsissäsi, seurustelet tai et. Itsesi hyvänä pitäminen ja itsetyydytys voivat olla elämän mittainen voimavara, josta voit nauttia aina kun siltä tuntuu. Melkein kaikki tyydyttävät itseään ainakin jossain elämänsä vaiheessa.
Jokainen päättää haluaako tyydyttää itseään. Itsetyydytys ei vaikuta haitallisesti kehosi ja sukupuolielimiesi kehittymiseen. Jokainen päättää, kuinka usein itse haluaa itsetyydyttää.
Itsetyydytys on todellista turvaseksiä!
Itsetyydytys on hyvä keino löytää oman yksityisen nautinnon lähteet ja rentotua. Se voi joskus olla paineiden purkamista, joskus ajankulua. Välillä se voi tuoda lohtua ja turvaa, jos olet yksin ja onneton.
Itsetyydytyksessä ei ole mitään hävettävää. Se on turvallista kaiken ikäisenä ja taatusti riskittömämpää kuin yhden illan seksikokemukset. Itsetyydytys on todellista turvaseksiä!
Itsetyydytykseen voi johdattaa ajatus itseä kiinnostavasta ihmisestä, suutelemisesta, hyväilyistä tai seksitä. Joku saattaa esimerkiksi nauttia pelkästään ihon koskettelusta ja rytmistä. Voit oppia kiihottumaan tutustumalla itseesi. Hyvänä apuna toimii oma mielikuvitus. Myös lantionpohjan lihasten löytäminen, tunnistaminen ja jumppaaminen voi olla hyvin kiihottavaa.
Itsetyydytystä ei tarvitse harjoittaa vaivihkaa, kiireessä ja ohimennen. Suhtaudu omaan kehoon yhtä hellästi ja huolehtivasti kuin odottaisit jonkun muun suhtautuvan. Varaa aikaa oman aistinautintosi ja mielihyväsi vaalimiseen.
Sinun olisi hyvä löytää sellainen paikka, jossa voit olla aivan rauhassa. Ei siksi, että itsetyydytys olisi kiellettyä, vaan siksi, että se on vain sinun oma, intiimi asia. Turvallinen ympäristö saattaa helpottaa rentoutumista.