Tältä sivulta löydät testejä, joiden avulla voit kartoittaa omaa parisuhdettasi.

Parisuhteen laatutesti. Miten koette parisuhteenne laadun? Ottakaa yhdessä selville, missä olisi parantamisen varaa.

Kartoita parisuhdettasi. Tämän tehtävän avulla voit tutustua uudella tavalla kumppaniisi ja parisuhteeseesi.

Testaa parisuhteesi. Selvitä tämän testin avulla, kuinka parisuhteesi voi.

Tunne itsesi/ tunne kumppanisi Ymmärtääksemme paremmin itseämme ja niitä asioita, joita tuomme historiastamme parisuhteeseemme, on hyvä tehdä aikamatka taaksepäin. 

Miten hyvin tunnet kumppanisi? Mikä on kumppanisi mieliharrastus? Mitkä asiat saavat kumppanisi hermostumaan? Entä mieliruoka? Tällä testillä voitte selvittää, missä asioissa teillä on toistenne tuntemisessa parantamisen varaa.
60+ parisuhteen laatutesti
Miltä osin voisitte parantaa parisuhdettanne? Merkitkää kumpikin itsenäisesti kuhunkin kohtaan merkki ykkösestä kolmoseen. Keskustelkaa vastauksista yhdessä. Lopussa on avoimia kysymyksiä.
Testi kahden kulttuurin pareille
Keskusteluapua kahden kulttuurin pareille: Ennakoi, keskustele, valmistaudu!
Tästä löydät kysymyksiä keskustelun pohjaksi kahden kulttuurin pareille. Keskustelkaa omaan tahtiinne kustakin kysymyksestä kerrallaan.
Vauvahaaveet - keskustelulomake. Uusi keskustelulomake auttaa vauvahaaveiden puheeksi ottamisessa. Asiasta voi olla vaikeaa jutella oman kumppanin kanssa. Silti vain keskustelemalla kumppanisi saa tietää haaveistasi tai huolistasi.
Parisuhteen Happy Hour -parisuhdetesti. Tee oma parisuhdetesti ja testaa missä parisuhteessanne mennään. Antaako testi vihreätä valoa ja kaikki on hyvin? Tuliko sittenkin vastaukseksi keltainen valo ja parisuhteelle olisi hyvä ottaa enemmän aikaa? Tuleeko vastaukseksi punaista valoa?
Parisuhteen lomakunto Tuntuuko siltä, että koko loma menee taas riidellessä vai siltä, että molemmilla on sen aikana kiva olla? Käykää testaamassa parisuhdetestimme avulla, missä lomakunnossa parisuhteenne on.
Parisuhteen kartoitus. Testissä saat vinkkejä siitä, mistä voit hakea tukea parisuhteellesi tarvittaessa.
Kuinka hyvä kumppani olen? Käy testaamassa, kuinka hyvä kumppani osaat olla.
Kuinka sitoutunut olet kumppaniisi? Sitoutuminen perustuu vapaaseen tahtoon liittyä toiseen ihmiseen. Voit olla sitoutunut kumppaniisi monilla eri tavoilla.  Tahtoosi sitoutua vaikuttavat parisuhteesi laatu ja aiemmat elämän kokemuksesi. Tämä testi auttaa sinua hahmottamaan, miten sitoutunut olet parisuhteeseesi.