Mukana tukemassa

Sydämenmuotoinen kiitos.

Kiitämme lämpimästi Liitytään yhteen -kampanjan suojelijaa sekä kumppaneitamme arvokkaasta tuesta ja yhteistyöstä!

Yhdessä voimme vahvistaa koko väestön hyvinvointia, hyviä ihmissuhteita ja ihmisoikeuksia.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö

Liitytään yhteen -kampanjan suojelija tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö suojelee Väestöliiton Liitytään yhteen -kampanjaa. Kiitämme sydämellisesti tästä merkittävästä tuesta ja kunniasta kampanjamme hyväksi.

Suomen miesten salibandy-maajoukkue

Miesten salibandymaajoukkue.

Miesten salibandy-maajoukkue on Liitytään yhteen -kampanjan yhteisölähettiläs. Maajoukkue kannustaa osallistumaan kampanjaan mm. arpajaisvideolla. Olemme todella iloisia ja kiitollisia salibandymaajoukkueen vahvasta tuesta ja yhteistyöstä Liitytään yhteen -kampanjan hyväksi.

”Yhdessä tekeminen ja kaikkien tasapuolinen arvostaminen on miesten maajoukkueen keskeisimpiä teemoja, joten tähän kampanjaan oli helppo yhtyä”, päävalmentaja Petteri Nykky toteaa koko miesten maajoukkueen puolesta.

Liitytään yhteen -kampanjan konsepti ja markkinointi on suunniteltu pro bono -yhteistyössä markkinointi- ja viestintätoimisto Valveen kanssa. Kiitämme lämpimästi sitoutuneesta, innostavasta, luovasta ja ammattitaitoisesta yhteistyöstä Väestöliiton hyväksi.

”Väestöliitto on työskennellyt 80 vuotta ihmissuhteiden ja hyvinvoinnin eteen. Tuon työn merkitys korostuu tässä ajassa, ja tuntui tärkeältä päästä mukaan tekemään pitkäjänteistä yhteistyötä”, Valveen toimitusjohtaja Sara Nikander kertoo.

Randomex logo.

Randomex vastaa Liitytään yhteen -kampanjan hyväntekeväisyys TV-arpajaisten toteuttamisesta. Kiitämme erittäin hyvästä, sujuvasta ja ammattitaitoisesta yhteistyöstä Väestöliiton hyväksi.

”Koemme Väestöliiton työn erittäin monipuoliseksi ja tärkeäksi nykyajan nopeasti muuttuvassa yhteiskunnassa. Koskaan aikaisemmin hyvinvoinnin edistäminen ja ihmisten välisten yhteyksien vahvistaminen ei ole ollut yhtä tärkeää kuin juuri nyt.”

Jussi Juutinen, toimitusjohtaja, Oy Randomex Ab