Wooden bricks saying Fake or Fact.

För media

Wooden dices with letters saying content.

Befolkningsförbundets kommunikation synliggör organisationens expertis, forskningsresultat, tjänster och opinionsbildningsarbete.

Om du letar efter en pålitlig expert för en intervju gällande familjeliv, parrelationer, ungdomar, sexuella rättigheter eller demografisk utveckling, har du kommit till rätt ställe. Du kan kontakta kommunikationsavdelningen på viestinta@vaestoliitto.fi, vi hjälper dig gärna att hitta en lämplig person som kan intervjuas. På vår expertsida kan du kan också välja själv den lämpligaste experten för ditt fall.

Genom att skriva in dig på vår informationslista kan du erhålla våra aktuella medieutgåvor och ställningstaganden samt inbjudningar (på finska) till våra evenemang. Dessa skickas helt enkelt till din e-postlåda.

Befolkningsförbundet forskar, betjänar och påverkar. Vi arbetar för att främja välfärd för familjer och ungdomar, förverkligandet av sexuella rättigheter och hållbar demografisk utveckling. Vårt mål är att stärka människornas välbefinnande och kontakten till varandra. Bekanta dig närmare med våra aktiviteter  på organisationens webbplats.

Kontaktinformation  

Kontakta oss via e-post: viestinta@vaestoliitto.fi eller per telefon.

Kirsikka Bonsdorff, kommunikationsspecialist, +358 40 764 5743
Jaana Syrjälä, kommunikationschef, +358 50 304 1648

Du når oss bäst vardagar kl. 9-16.

Väestöliitto på sociala medier

Vi är aktiva på sociala mediekanaler. Bekanta dig med @vaestoliitto på finska Twitter, på Facebook, på Instagram och på LinkedIn. Abonnera också vår YouTube-kanal.

Vi verkar i dessa främst på finska. Vår närvaro på sociala medier är en integrerad del av vår övergripande kommunikation. På sociala medier når vi människor och interagerar med dem. Befolkningsförbundet diskuterar, hjälper och ger tips, påverkar, delar och samlar in information och åsikter, för kampanjer och uppmanar att delta – även på sociala medier.

Grafiska instruktioner

Här hittar du Befolkningsförbundets grafiska instruktioner som stipulerar vår visuella utseende och design.

Skriv in dig på vår informationslista

(OBS på sidan finns formuläret på finska)

Befolkningsförbundet samlar, för eget bruk, in en e-postlista med medierepresentanter. Genom att skriva in dig på listan ser du till att du får pressinbjudningar och nyhetsbrev från oss. Vi skickar inbjudningar och pressmeddelanden via ePressi-tjänsten.

Du kan skriva in dig på listan med hjälp av formuläret nedan. Vi hoppas få information om den redaktion och det media där du arbetar eller om du är en freelancer