Wooden bricks saying Fake or Fact.

För media

Wooden dices with letters saying content.

Befolkningsförbundets kommunikation synliggör organisationens expertis, forskningsresultat, tjänster och påverkansarbete.

Om du letar efter en pålitlig expert för en intervju gällande familjeliv, parrelationer, ungdomar, sexuella rättigheter eller demografisk utveckling, har du kommit till rätt ställe. Du kan kontakta kommunikationsavdelningen på viestinta@vaestoliitto.fi, vi hjälper dig gärna att hitta en lämplig person som kan intervjuas. Du kan också söka efter en lämplig person att intervjua på vår kontaktsida.

Genom att gå med i vår e-postlista kan du erhålla förbundets aktuella pressmeddelanden och ställningstaganden samt inbjudningar till våra evenemang (på finska). Dessa skickas helt enkelt till din e-post.

Befolkningsförbundet forskar, betjänar och påverkar. Du hittar våra olika tjänster under Hjälp och stöd. Vi arbetar för att främja välfärd för familjer och ungdomar, förverkligandet av sexuella rättigheter och hållbar demografisk utveckling. Vårt mål är att stärka människornas välbefinnande och kontakten till varandra. Bekanta dig närmare med vår verksamhet på organisationens webbplats.

Kontaktinformation  

Kontakta oss via e-post: viestinta@vaestoliitto.fi eller per telefon.

Kirsikka Bonsdorff, kommunikationsspecialist, +358 40 764 5743
Jaana Syrjälä, kommunikationschef, +358 50 304 1648

Du når oss bäst vardagar kl. 9-16.

Väestöliitto på sociala medier

Vi är aktiva på sociala media. Bekanta dig med @vaestoliitto på finska via  Twitter, på Facebook, på Instagram och på LinkedIn. Prenumerera också vår YouTube-kanal.

Vi verkar i dessa främst på finska. Vår närvaro på sociala medier är en integrerad del av vår övergripande kommunikation. På sociala medier når vi människor och interagerar med dem. Befolkningsförbundet diskuterar, hjälper och ger tips, påverkar, delar och samlar in information och åsikter, för kampanjer och uppmanar att delta – även på sociala medier.

Skriv in dig på vår informationslista

(OBS på sidan finns formuläret enbart på finska)

Befolkningsförbundet samlar in, för eget bruk, en e-postlista med medierepresentanter. Genom att skriva in dig på listan ser du till att du får pressinbjudningar och nyhetsbrev från oss. Vi skickar inbjudningar och pressmeddelanden via ePressi-tjänsten.

Du kan skriva in dig på listan med hjälp av formuläret nedan. Vi hoppas få information om den redaktion och det media där du arbetar eller om du är en freelancer.