Kuka on juuri minulle sopiva?

15.6.
Eron yhteydessä todetaan usein, että he eivät olleet sopivia toisilleen. Nettideittisivustoilla markkinoidaan persoonallisuustestejä, joilla voi löytää sen itselle sopivan ihmisen. Mitä tuo sopivuus oikeastaan on?

Perheellinen, mitä lapseton ystäväsi toivoisi sinun sanovan - ja mitä ei

11.5.
Kun kahdesta sinkkuystävyksestä toinen löytää kumppanin ja perustaa perheen, ystävyyden dynamiikka väistämättä muuttuu. Aiemmin on jaettu kaikki – itketty ja naurettu yhdessä samoille asioille. Nyt jotain on muuttunut. Toisen todellisuus pyörii kakkavaippojen sekä nukkumaanmenoaikojen ympärillä ja toinen pohtii enemmän esimerkiksi uraansa sekä mahdollisesti haaveilee perheestä tulevaisuudessa.

Voinko rakastaa uudelleen?

23.4.
Kuolema kuuluu elämään. ”Elämän loppuun saakka” kestävässä parisuhteessa jompikumpi kumppaneista joutuu väistämättä kohtaamaan oman puolisonsa kuoleman. Se on sanoinkuvaamaton menetys.

Sinkkunaisen pelot

6.4.
Sinkkunainen kulkee kaupungilla punaisissa korkokengissä merkkilaukku käsivarrellaan. Hän saa vapaasti omistaa päivänsä uralleen ja iltaisin siemailla samppanjaa ystävättärien kanssa. Mikä sinkkunaista oikein voisi pelottaa?

Kun tahtomattasi rakastut varattuun

13.3.
Varattuun henkilöön ihastuminen saattaa tapahtua vahingossa. Henkilö viehättää sinua ja on ikävä sattuma saada selville, että hän onkin varattu.

Kiinalaissinkkujen ystävänpäivän vastine on ykkösten päivä

13.2.
Kiinassa vietettiin sinkkujen päivää 11.11. ykkösten päivänä. Nanjingin yliopistosta vuonna 1993 lähtenyt sinkkujen vastaisku ystävänpäivälle on levinnyt vähitellen laajemminkin Kiinaan.