Kesän romanttisin satu, josta voi tulla totta

13.6.
Tove Janssonin Kuka lohduttaisi Nyytiä -satu on kaikkien aikojen romanttisin satu kaikille yksinäisille. Alussa satu pelottaa, mutta loppu on romanttista romanttisempi.

Uskallanko hypätä laskuvarjolla tai mennä yksin ravintolaan syömään?

24.5.
Sinkkututtavani totuttelee elämään yksin pitkän seurustelun jälkeen. Uusi tilanne on outo ja hieman pelottavakin. Hän on koko elämänsä tehnyt kaikki asiat kumppaninsa kanssa. Nyt yllättäen hänen pitää opetella tekemään asioita yksin. Erityisesti hän miettii, voisiko elokuviin mennä yksin, tai kuinka ikävältä yksin ravintolassa syöminen tuntuisi.

Yksin eläminen köyhdyttää

9.5.
Joka neljäs aikuinen Suomessa asuu yksin. Minä olen yksi heistä. Se, että elän yksin, on monenlaisten sattumusten summa eikä se ollut suinkaan ensisijainen skenaarioni siitä, miten tämän kaiken piti mennä.

Onko irtosuhde unelmien täyttymys vai tyhjä lupaus?

25.4.
Heräät lauantaiaamuna vieraasta sängystä tuntemattoman vierestä. Luikit hiljaa ovelle keräten matkalla vaatteesi lattialta.

Vanhempainvapaan päätehtävä ja lapsenhoidon hitaus

11.4.
”Oletko sä tullut ajatelleeksi, että Suomen valtio maksaa sulle siitä, että sä olet kotona hoitamassa lasta siksi, että se itse lapsen hoitaminen on aika vaativaa?”. Nämä kaverin sanat pysäyttivät.

Menetettyä parisuhdetta saa surra, mutta ystävää ei

29.3.
Monilla onnekkailla sinkuilla on toisten sinkkujen muodostama verkosto. Itsekin kuuluin tällaiseen kerran. Se oli elämäntilannekaveruutta.