Milloin rakkaus syntyy?

11.1.
Ystäväni kertoi minulle joskus oman puolisonsa tapaamisesta. Ensimmäinen kohtaaminen tapahtui sokkotreffeillä. Rakkaus ei roihahtanut saman tien, vaan se vei aikaa. Ystäväni totesi, että puoliso oli alussa paljon innostuneempi kuin hän itse. Toisen innostus sai kuitenkin jatkamaan tapailua.

Tinder turhauttaa

19.12.2016
Digideittailu on turhauttavaa. Sinkun tulee olla Tinderissä aktiivinen, ja siltikään hän ei välttämättä pääse kontaktiin kiinnostavien ehdokkaiden kanssa. Mm. Lontoon ja Rooman yliopistojen tutkimuksen (2016) mukaan miehet saavat Tinderissä matchin 0,6 % todennäköisyydellä, naiset 10 % todennäköisyydellä. Tutkimus toteutettiin 14 ”valeprofiilin” avulla, jotka klikkasivat sydäntä kaikille 100 mailin säteellä.

Millaisen sadun sinä haluaisit kuulla?

30.11.2016
Kun olin pieni, isälläni oli tapana lukea minulle Rudolf Koivun satuja. Isäni oli erityisen mieltynyt satuun, jossa yltäkylläisyyteen rakastunut kuningas yhtenä päivänä kyllästyy herkkuihinsa. Hän lähtee maailmalle ja lopulta päätyy nälkäisenä ja väsyneenä tavallisen talonpojan luo, joka tarjoaa hänelle silakoita. Tarina päättyy siihen, että kuningas ymmärtää yksinkertaisen ruuan ja elämän arvon.

Älä speed deittaa, vaan deep deittaa

26.10.2016
Internet ja sosiaalinen media ovat muuttaneet mullistavalla tavalla deittailun maailmaa. En halua kuulua heihin, jotka päivittelevät, että sosiaalinen media on saatanan tekoisia ja meidän tulisi kaikkien päästä takaisin agraarielämään. On kuitenkin hyvä miettiä, että millaisia puolia ihmisyydestä nykyinen deittikulttuuri nostaa esiin. Auttaako se meitä todella löytämään yhteyttä toisiin vai perustuuko se liikaa pintaan?

Torjuntavoittoja

21.9.2016
Parin etsinnässä torjutuksi tuleminen ei ole helppoa, mutta eipä ole torjuminenkaan. Jokainen meistä lienee kokenut molemmat roolit. Kiusalliset tilanteet ja kohtaamattomuudet ovat välttämätön osa elämää. Jos näihin arpajaisiin ei osallistu, ei voi voittaa.

Sinkkumiehen piina

5.9.2016
Murrosikäiselle pojalle on helppo sanoa, että pidä itsesi riittävän siistinä, hakeudu paikkoihin, joissa on itsesi kanssa samanhenkisiä ja sinua kiinnostavia ihmisiä. Mene juttelemaan ja ole kiinnostunut muiden jutuista. Joku varmasti kiinnostuu sinustakin. Usein toimii, aina ei.