Väestöliitto sosiaalisessa mediassa

Nuoret kännyköillään. Emojit tulvivat ilmoille.

Läsnäolomme sosiaalisessa mediassa on olennainen osa kokonaisviestintäämme. Somessa tavoitamme ihmiset ja olemme vuorovaikutuksessa heidän kanssaan.

Väestöliitto toimii aktiivisesti sosiaalisen median kanavilla Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube. Uusia kanavia otetaan käyttöön meitä seuraavien ja palvelujamme hyödyntävien ihmisten muuttuvien tarpeiden myötä. Väestöliitto keskustelee, auttaa ja antaa vinkkejä, vaikuttaa, jakaa ja kerää tietoa ja näkemyksiä, kampanjoi ja osallistaa – myös sosiaalisessa mediassa.

Facebookissa voit Väestöliiton sivulla tutustua blogiteksteihimme, Väestöliiton tutkimustietoon ja palveluihin, vaikuttamistyöhömme, asiantuntijoittemme mediaesiintymisiin ja Väestöliiton ajankohtaisiin uutisiin, kannanottoihin ja tapahtumiin. Vanhempien Väestöliitto -sivun sisällöt on kohdistettu pienten lasten vanhemmille. Lisäksi Väestöliiton Kumita-kampanjalla ja Hyvä kysymys -verkkopalvelulla on omat Facebook-sivunsa.

Twitterissä Väestöliitto vaikuttaa, keskustelee, kampanjoi ja verkostoituu. Ota seurantaan myös Väestöliiton Väestöntutkimuslaitoksen tili @perhetutkimus.

Instagramissa ja YouTubessa kannattaa seurata sekä Väestöliittoa, Nuorten Väestöliittoa että Poikien Puhelinta.

LinkedInissä keskitymme työn, perheen ja muun elämän yhteensovittamista sivuaviin teemoihin ja jaamme seuraajillemme ajankohtaista tutkimustietoa ja blogitekstejä.