Palvelut

Tarjoamme maksutonta keskustelutukea lapsiperheille vanhemmuuden ja vanhempien ihmissuhteiden ja seksuaalisen hyvinvoinnin tueksi. Löydät kaikki maksuttomat palvelumme Hyvä kysymys -sivustolta.

Perhepulma-chat

Perhepulma-chat on matalan kynnyksen chat-palvelu alle kouluikäisten lasten vanhemmille vanhemmuuden, vanhempien ihmissuhteiden, jaksamisen, seksuaalisuuden ja perhearjen pulmiin. Chatissa voit keskustella ilman erillistä ajanvarausta anonyymisti kahden kesken asiantuntijamme kanssa. Perhepulma-chat palvelee keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11.30-14.30. Palvelu on maksuton. Palvelussa voi asioida suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Siirry Perhepulma-chattiin


Ajanvarauschat

Voit varata myös ajan kahdenkeskiseen keskusteluun asiantuntijamme kanssa Hyvä kysymys -palvelussa. Tarjoamme maksuttomia keskusteluaikoja vanhemmuuden, vanhempana jaksamisen, vanhempien ihmissuhteiden ja seksuaalisuuden kysymyksiin alle kouluikäisten lasten vanhemmille. Asioida voi yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Palvelu on maksuton ja siinä voi asioida suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Voit toivoa myös videovastaanottoa lähettämällä yhteydenottopyynnön ajanvarausta varten osoitteeseen: vanhemmuus@vaestoliitto.fi

Siirry selaamaan vapaita aikoja


Perhepulma – puhelinneuvontaa vanhemmuuden tueksi

Väestöliiton auttava puhelin palvelee alle kouluikäisten lasten vanhempia vanhemmuuden, vanhempana jaksamisen, ihmissuhdehuolien ja seksuaalisuuden kysymyksissä takaisinsoittoperiaatteella numerossa 040 668 4101. Voit sinulle sopivaan aikaan jättää soittopyynnön tekstiviestinä tai ääniviestinä. Soitamme sinulle takaisin sopiaksemme sopivasta keskusteluajasta. Keskustelutukea voit saada suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Puhelu maksaa tavallisen puhelun hinnan.

Lisätietoa puhelinpalvelusta: Perhepulmapuhelin


Perhepulma –  kysy asiantuntijalta -palsta

Perhepulma – Kysy asiantuntijalta -palstalla asiantuntijamme vastaavat alle kouluikäisten lasten vanhempien kysymyksiin vanhemmuudesta ja ihmissuhteista. Palstalle voi jättää kysymyksen asiantuntijan vastattavaksi tällä hetkellä vain suomeksi.

Siirry Perhepulma Kysy asiantuntijalta- palstalle


Perhepulma – apua ja tukea vanhemmille

Kaikki maksuttomat palvelumme ja tietoaineistomme löydät myös kootusti  Hyvä kysymys -palvelusta.

Siirry Perhepulma-sivuille


Maksulliset terapia- ja perhepalvelut

Väestöliiton Terapiapalvelut Oy tarjoaa maksullisia terapia- ja perhepalveluja.  Lisätietoa ja ajanvaraustiedot löydät  Terapiapalvelujen sivustolta. Siirry Väestöliiton Terapiapalvelujen sivuille