Palvelut

Väestöliitto tarjoaa maksuttomia palveluja parisuhteen tueksi nuorille aikuisille ja pienten lasten vanhemmille.

Maksuttomissa chat-ja puhelinpalveluissamme voit keskustella sinua askarruttavista parisuhteen kysymyksistä Väestöliiton asiantuntijan kanssa. Löydät nämä palvelut Hyvä kysymys -sivustolta.


Parisuhdepalvelut nuorille aikuisille

Psykoterapeutin päivystyschat parisuhteen ongelmista

Alle 35-vuotiaat nuoret aikuiset voivat keskustella Hyvä kysymys -palvelun päivystyschatissa parisuhteen ongelmista maksuttomasti paripsykoterapeutin kanssa. Chat on avoinna torstaisin klo 15-17 ja perjantaisin klo 18-20.
Siirry psykoterapeutin päivystyschattiin

Psykoterapeutin ajanvarauschat parisuhteen pulmiin

Hyvä kysymys -palvelun ajanvarauschatissa on säännöllisesti varattavissa ilmaisia chat-aikoja paripsykoterapeutille. Ajat on tarkoitettu alle 35-vuotiaille nuorille aikuisille ja pareille. Voit keskustella chatissa psykoterapeutin kanssa sinua askarruttavista, parisuhteeseen liittyvistä kysymyksistä reaaliaikaisesti.
Siirry ajanvarauschattiin.


Palvelut pienten lasten vanhemmille

Perhepulmapuhelin

Väestöliiton Perhepulmapuhelin palvelee takaisinsoittoperiaatteella alle kouluikäisten lasten vanhempia mm. ihmissuhteisiin ja seksuaalisuuteen liittyvissä huolissa ja kysymyksissä. Jätä soittopyyntö joko tekstiviestinä tai ääniviestinä numeroon 040 668 4101. Kerro viestissäsi, mihin aikaan voimme soittaa sinulle takaisin sopiaksemme keskustelulle sopivan ajankohdan. Puhelu maksaa tavallisen puhelun hinnan. Palvelussa voi asioida suomeksi, ruotsiksi, venäjäksi, ukrainaksi tai englanniksi.

Lisätietoa puhelinpalvelusta: Perhepulmapuhelin

Perhepulma-päivystyschat

Perhepulma-päivystyschat palvelee alle kouluikäisten lasten vanhempia. Chatissa voit keskustella kahden kesken Väestöliiton asiantuntijan kanssa ilman ajanvarausta, jos mieltäsi askarruttaa jokin liittyen ihmissuhteisiin (esim. pari- ja perhesuhteet), seksuaalisuuteen tai vanhemmuuteen. Perhepulma-chat päivystää maanantai- ja torstai-iltaisin klo 18-20 sekä keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12.30-14.30. Palvelussa voi asioida suomeksi tai englanniksi.
Siirry Perhepulma-chattiin

Perhepulma-ajanvarauschatit

Perhepulma-ajanvarauschatit palvelevat alle kouluikäisten lasten vanhempia ihmissuhteisiin, seksuaalisuuteen ja vanhemmuuteen liittyvissä huolissa. Voit varata sinulle parhaiten sopivan ajan chat-keskusteluun asiantuntijan kanssa. Voit tulla juttelemaan yksin tai kumppanisi kanssa. Palvelussa voi asioida suomeksi tai englanniksi.
Siirry varaamaan aika

Perhepulma – kysy asiantuntijalta -palsta

Perhepulma – kysy asiantuntijalta-palstalla asiantuntijamme vastaavat pienten lasten vanhempien ihmissuhteisiin, seksuaalisuuteen ja vanhemmuuteen liittyviin kysymyksiin. Voit kysyä mieltä askarruttavaa asiaa nimimerkin turvin sekä lukea samassa elämäntilanteessa olevien vanhempien kysymyksiä vastauksineen. Siirry palstalle


Maksulliset terapia- ja perhepalvelut

Väestöliiton Hyvinvointipalvelut Oy tarjoaa maksullisia terapia- ja perhepalveluja.  Lisätietoa ja ajanvaraustiedot löydät  Terapiapalvelujen sivustolta. Siirry Väestöliiton terapiapalvelujen sivuille