Tue työtämme perheiden puolesta

Tue työtämme

Kaikki on perheestä -kampanja on nyt käynnissä

Perhe on samaan aikaan kaikkein parasta ja pahinta mitä ihmisen elämässä on. Se on hyvin- ja pahoinvointia, eroja ja ensiaskeleita. Se on haasteita, haleja, yksin ja yhdessä olemista. Elämän eri vaiheissa perhe herättää erilaisia tunteita ja ajatuksia. Ja se on ihan OK – perhe-elämä ei ole aina pelkkää iloa ja onnea.

Kaikki on perheestä -kampanjalla tuetaan perheiden hyvinvointia ja jaksamista. Kampanjalla kerätään varoja vanhemmuutta ja perheitä tukevan Perhepulma-palvelumme ylläpitämiseen ja laajentamiseen.

Lahjoitusvaroja – sinun tukeasi – tarvitaan nyt kipeästi, jotta voimme auttaa yhä useampia perheitä ja huolehtia siitä, että yksikään perhe ei jää huolineen yksin.

Helpoin tapa auttaa perheitä yksityishenkilönä tai yrityksenä on tehdä lahjoitus perheiden hyväksi. Jokainenhan meistä tietää, että pohjimmiltaan kaikki on perheestä.

Lue lisää Kaikki on perheestä -kampanjasta

Valitse oma tapasi auttaa

Lahjoittamalla tuet työtämme turvallisten ihmissuhteiden, ihmisoikeuksien ja hyvinvoinnin puolesta muuttuvassa maailmassa.

Sinun avullasi voimme tukea erityisesti lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kotimaassa sekä haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten seksuaali- ja ihmisoikeuksia kehittyvissä maissa. Yhdessä lahjoittajien kanssa voimme rakentaa maailmaa, jossa ihmiset voivat hyvin, jokaisella on ainakin yksi elämää rikastuttava ihmissuhde ja kaikkia kohdellaan samanarvoisesti.

Pienikin lahjoitus on arvokas. Kiitos että autat.

Valitse sinulle paras tapa osallistua

Tee kertalahjoitus

Tutustu yritysyhteistyömahdollisuuksiin

Tutustu testamenttilahjoittamiseen

Perusta merkkipäiväkeräys

Miten lahjoituksesi auttaa?

Lahjoitukset ovat meille äärimmäisen tärkeitä ja mahdollistavat osaltaan monipuolisen hyvinvointi- ja ihmisoikeustyömme toteutumisen. Pienikin lahjoitus voi olla ratkaiseva, kenties juuri sinun ansiostasi voimme auttaa uupunutta vanhempaa selviytymään arjen haasteista.

Mitä voimme saada aikaan lahjoituksellasi?

Jo 25 eurolla voimme esimerkiksi tarjota asiantuntevaa ammattiapua yhden vanhemman jaksamisen ja haastavan perhetilanteen tueksi. Auttamalla ja tukemalla vanhempia tuemme myös lasten onnellista ja turvallista kasvua.

100 eurolla voimme esimerkiksi kuunnella ja auttaa neljää poikaa tai nuorta miestä Poikien Puhelimessa. Puhelun aikana voidaan puhua mm. murrosiän kehitykseen tai yksinäisyyteen liittyvistä huolista tai keskustella siitä, mistä voisi löytää uusia kavereita.

Esimerkiksi 50 eurolla voimme perustaa Malawiin viisi vertaisryhmää, joissa nuoret jakavat toisilleen tietoa seksuaalioikeuksista. Ryhmissä nuorten itseluottamus ja osaaminen omista oikeuksistaan kasvaa, ja nuoret saavat uusia työkaluja omannäköisten elämänvalintojen tekemiseen.

Haluatko lukea lisää siitä, mitä voimme keräysvaroilla tehdä?

Lue lisää keräysvarojen käytöstä

Muut tavat lahjoittaa

Tee lahjoitus MobilePaylla

Lahjoita haluamasi summa MobilePaylla numeroon 49826.

Lahjoita tilisiirrolla

Lahjoita haluamasi summa tilisiirtona Väestöliiton lahjoitustilille.

Lahjoitustilin numero: Nordea FI63 1745 3000 0979 58

Lahjoita puhelinsoitolla

Soita Väestöliiton lahjoituspuhelinnumeroon: 0600 19898 (20,28 € + pvm/mpm).

 

Onko sinulla kysyttävää lahjoituksiin liittyen? Ota yhteyttä lahjoitukset@vaestoliitto.fi