Yhteenliitetyt kädet, joissa sateenkaariranneke.

Tue työtämme

Osallistu Oikeus rakkauteen -kampanjaan

Väestöliiton uudella Oikeus rakkauteen -kampanjalla autetaan kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevia ihmisiä: naisia ja tyttöjä, vammaisia henkilöitä ja sateenkaari-ihmisiä, jotta jokainen heistä voisi elää ja rakastaa turvassa.

Osallistu Oikeus rakkauteen -kampanjaan lahjoittamalla. Yritykset voivat myös tulla mukaan kampanjan yhteistyökumppaneiksi. Jokaisen apua tarvitaan.

Anna oikeus rakkauteen jo tänään. Siirry lahjoittamaan kampanjasivulle >>

Tue Väestöliiton työtä lahjoittamalla

Lahjoittamalla tuet työtämme turvallisten ihmissuhteiden, ihmisoikeuksien ja hyvinvoinnin puolesta muuttuvassa maailmassa.

Sinun avullasi voimme tukea erityisesti lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kotimaassa sekä haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten seksuaali- ja ihmisoikeuksia kehittyvissä maissa. Yhdessä lahjoittajien kanssa voimme rakentaa maailmaa, jossa ihmiset voivat hyvin, jokaisella on ainakin yksi elämää rikastuttava ihmissuhde ja kaikkia kohdellaan samanarvoisesti.

Pienikin lahjoitus on arvokas. Kiitos että autat.

Valitse oma tapasi auttaa

Tee kertalahjoitus

Tutustu yritysyhteistyömahdollisuuksiin

Tutustu testamenttilahjoittamiseen

Perusta merkkipäiväkeräys

Miten lahjoituksesi auttaa?

Lahjoitukset ovat meille äärimmäisen tärkeitä ja mahdollistavat osaltaan monipuolisen hyvinvointi- ja ihmisoikeustyömme toteutumisen. Pienikin lahjoitus voi olla ratkaiseva, kenties juuri sinun ansiostasi voimme auttaa uupunutta vanhempaa selviytymään arjen haasteista.

Mitä voimme saada aikaan lahjoituksellasi?

Jo 25 eurolla voimme esimerkiksi tarjota asiantuntevaa ammattiapua yhden vanhemman jaksamisen ja haastavan perhetilanteen tueksi. Auttamalla ja tukemalla vanhempia tuemme myös lasten onnellista ja turvallista kasvua.

100 eurolla voimme esimerkiksi kuunnella ja auttaa neljää poikaa tai nuorta miestä Poikien Puhelimessa. Puhelun aikana voidaan puhua mm. murrosiän kehitykseen tai yksinäisyyteen liittyvistä huolista tai keskustella siitä, mistä voisi löytää uusia kavereita.

Esimerkiksi 50 eurolla voimme perustaa Malawiin viisi vertaisryhmää, joissa nuoret jakavat toisilleen tietoa seksuaalioikeuksista. Ryhmissä nuorten itseluottamus ja osaaminen omista oikeuksistaan kasvaa, ja nuoret saavat uusia työkaluja omannäköisten elämänvalintojen tekemiseen.

Haluatko lukea lisää siitä, mitä voimme keräysvaroilla tehdä?

Lue lisää keräysvarojen käytöstä

Muut tavat lahjoittaa

Tee lahjoitus MobilePaylla

Lahjoita haluamasi summa MobilePaylla numeroon 49826.

Lahjoita tilisiirrolla

Lahjoita haluamasi summa tilisiirtona Väestöliiton lahjoitustilille.

Lahjoitustilin numero: Nordea FI63 1745 3000 0979 58

Lahjoita puhelinsoitolla

Soita Väestöliiton lahjoituspuhelinnumeroon: 0600 19898 (20,28 € + pvm/mpm).

 

Onko sinulla kysyttävää lahjoituksiin liittyen? Ota yhteyttä lahjoitukset@vaestoliitto.fi

Ajankohtaista