Ajankohtaisia uutisia Väestöliitosta

Tässä voit selata kaikkia ajankohtaisuutisia tapahtumistamme ja toiminnastamme. Voit valita tutustutko kaikkiin vai toimintakohtaisiin uutisiin.

Allin päivän seminaari 31.1.23

Allin päivän seminaari on Alli Paasikiven Säätiön, Itlan ja Väestöliiton yhteinen vuoden aloitus ja katsaus perheiden ja perheellistyvien vointiin 2020-luvun Suomessa.

Hiv-tieto omalla kielellä on jokaisen oikeus

Hiv-työtä tekevät järjestöt muistuttavat, että tietoa hivistä ja seksuaaliterveydestä on tarjottava kielellä, jota tietoa tarvitseva ymmärtää. Maailman aids-päivän toimikunta on tuottanut hiviin liittyvää monikielistä infomateriaalia eri kieliryhmien tarpeisiin.

Väestöliiton hallituksen uudet jäsenet

Väestöliiton syyskokous valitsi hallitukseen erovuoroisten jäsenten tilalle kolmivuotiskaudeksi 2023-2025 Saija Ohtonen-Jonesin, Sanna Sekin ja Raija Sipilän.  

Womento-työuramentorointi sai tunnustusta

Väestöliiton Womento-työuramentorointi sai kiitosta sekä EU-tason muuttoliikeverkoston että vastaavassa Suomen kansallisessa raportissa.  Womento-mentorointi huomiotiin erityisesti pandemian aikaisen toimintamallin kehittämisestä, jolloin mentorointi siirtyi etäyhteyksien kautta...