Ajankohtaisia uutisia Väestöliitosta

Tässä voit selata kaikkia ajankohtaisuutisia tapahtumistamme ja toiminnastamme. Voit valita tutustutko kaikkiin vai toimintakohtaisiin uutisiin.

Väestöliitto 80 – Hyvinvointia ja ihmissuhteita vahvistamassa

Väestöliitto perustettiin vuonna 1941, ystävänpäivänä 14. helmikuuta Vanhalla ylioppilastalolla. Väestöliitto täyttää siis 80 vuotta helmikuussa. Olemme koko tämän ajan olleet aktiivisesti rakentamassa suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa ja vahvistamassa ihmisten välistä yhteyttä....

Haku Poikien Puhelimen videopodcastin juontajaksi on auki!

Oletko 15-20 vuotias sanavalmis ja esiintymisestä innostunut nuori mies? Oletko kiinnostunut videopodcastien ja tubevideoiden tekemisestä? Kiinnostaako rento- ja mukava osa-aikaduuni? Hae meille osa-aikaiseksi videopodcast-juontajaksi!

Syyskokouksen henkilövalinnat

Väestöliiton syyskokous valitsi hallituksen jäseniksi Eero Löytömäen, Andreas Blanco Sequiresin ja Suvi Larun.