Poika seisoo selin musta pipo päässään katsellen maisemaa, jossa joki ja vuori. Aurinko paistaa hänen kasvoihin vuorten takaa.

Poikien Puhelin

Piirretty pojan pää, jonka sisään kirjoitettu sanat: seksuaalisuus, tulevaisuus, väkivalta, keho, tunteet, ihmissuhteet, mielenterveys, yksinäisyys, identiteetti, opiskelu, arvot, itsetunto, unelmat, moninaisuus, kiusaaminen ja arki.

 

Poikien Puhelin on tietoa ja tukea tarjoava palvelu pojille ja nuorille miehille.


Poikien Puhelin on kaikille alle 20-vuotiaille pojille ja nuorille miehille tarkoitettu puhelin- ja chat-palvelu. Olemme täällä sinua varten jos kaipaat kuuntelevaa korvaa tai juttuseuraa arjen pohdinnoissa ja tilanteissa. Tarjoamme sinulle tietoa ja tukea silloin kun haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa ja tulla kohdatuksi sellaisena kuin olet.

Kesäkuussa poikkeuksia aukioloajoissa:

Pe 23.6. palvelut suljettu juhannusaaton vuoksi

 

Puhelimen symboli
Puhelin päivystää arkisin klo 13-18 numerossa 0800 94884

Puhelu on soittajalle maksuton ja soittaa voi nimettömänä. Puheluihin vastaa aikuinen, poikien maailmaan perehtynyt, koulutettu mieshenkilö.

Chat-keskustelun symboli
Chat on auki ma-to klo 13-18 ja pe klo 13-15

Chatissa keskustelut käydään kahden kesken Poikien Puhelimen työntekijän kanssa ja puheluiden tapaan ne ovat luottamuksellisia. Chattiin pääset näiden sivujen alareunasta.

Sosiaalisen median symboli

Poikien Puhelin somessa

PP:n Discord-yhteisö tuo yhteen erilaisia alle 20-vuotiaita poikia ja nuoria miehiä – myös sinut on kutsuttu! Verkkoyhteisössämme voit jutella muiden nuorten kanssa anonyymisti arkeen liittyvistä tilanteista ja pohdinnoista sekä tutustua Poikien Puhelimen asiantuntijoihin. Lue lisää täältä.

YouTubesta löydät kanavamme alkutaipaleella tutuksi tulleet käsinukkenukkevideot, menevät animaatiot sekä Poikast-podcastin lähetykset. YouTube-sisällöissä käsitellään päivystyspalvelussa esiin nousseita kysymyksiä sekä muita nuorten elämään liittyviä asioita ja ilmiöitä.

KellariLIVE striimataan torstaisin klo 16 Poikien Puhelimen Twitch-kanavalla. Rentoa hengailua ja pelaamista Soijiksen ja RanPon kanssa! Voit osallistua lähetykseen kommentoimalla ja esittämällä mieltä askarruttavia kysymyksiä striimin chatissa PP:n asiantuntijoille.


Verkkokurssin symboli

Tule Massimaisteri-verkkokurssille! 

Poikien Puhelin on julkaissut Massimaisteri-verkkokurssin, jossa käsitellään talousaiheita hauskojen videoiden ja tehtävien avulla. Massimaisteri on kaikille 13-18-vuotiaille suunnattu, noin 40 minuutin pituinen verkkokurssi. Kurssilla opit muun muassa säästämisestä, kestävästä kulutuksesta, mainonnalla vaikuttamisesta ja lainanotosta.   

Lue lisää ja tule mukaan klikkaamalla tästä

 

Tue työtämme

Tiesitkö, että lahjoittamalla voit tukea työtämme poikien ja nuorten miesten puolesta? Lue lisää ja tee lahjoitus!

Tue työtämme ja tee lahjoitus