Poika seisoo selin musta pipo päässään katsellen maisemaa, jossa joki ja vuori. Aurinko paistaa hänen kasvoihin vuorten takaa.

Poikien Puhelin

Piirretty pojan pää, jonka sisään kirjoitettu sanat: seksuaalisuus, tulevaisuus, väkivalta, keho, tunteet, ihmissuhteet, mielenterveys, yksinäisyys, identiteetti, opiskelu, arvot, itsetunto, unelmat, moninaisuus, kiusaaminen ja arki.

 

Poikien Puhelin on tietoa ja tukea tarjoava palvelu pojille ja nuorille miehille.


Poikien Puhelin on kaikille alle 20-vuotiaille pojille ja nuorille miehille tarkoitettu puhelin- ja chat-palvelu. Olemme täällä sinua varten jos kaipaat kuuntelevaa korvaa tai juttuseuraa arjen pohdinnoissa ja tilanteissa. Tarjoamme sinulle tietoa ja tukea silloin kun haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa ja tulla kohdatuksi sellaisena kuin olet.

Poikkeuksia puhelin- ja chatpalveluiden aukioloajoissa:

7.12.2023 – Chat on poikkeuksellisesti auki vain 13-15.30.

15.12.2023 – Palvelut suljettu

25. – 29.12.2023 – Palvelut suljettu

1.1.2024 – Palvelut suljettu

2.1.2024 – Puhelin ja chat avoinna klo. 13-16

3. – 4.1.2024 – Chat avoinna 13-16, puhelin avoinna normaalisti 13-18

5.1.2024 – Palvelut avoinna normaalisti

Puhelimen symboli
Puhelin päivystää arkisin klo 13-18 numerossa 0800 94884

Puhelu on soittajalle maksuton ja soittaa voi nimettömänä. Puheluihin vastaa aina Poikien Puhelimen asiantuntija: aikuinen mieshenkilö ja Väestöliiton työntekijä, joka on perehtynyt monia poikia ja nuoria miehiä askarruttaviin kysymyksiin.  Kaikki keskustelut käydään nimettömästi ja luottamuksellisesti.

Chat-keskustelun symboli
Chat on auki ma-to klo 13-18 ja pe klo 13-15

Chatissa keskustelut käydään kahden kesken Poikien Puhelimen työntekijän kanssa ja puheluiden tapaan ne ovat luottamuksellisia. Chattiin pääset näiden sivujen alareunasta.

Sosiaalisen median symboli

Poikien Puhelin somessa

PP:n Discord-yhteisö tuo yhteen erilaisia alle 20-vuotiaita poikia ja nuoria miehiä – myös sinut on kutsuttu! Verkkoyhteisössämme voit jutella muiden nuorten kanssa anonyymisti arkeen liittyvistä tilanteista ja pohdinnoista sekä tutustua Poikien Puhelimen asiantuntijoihin. Lue lisää täältä.

TikTokLIVE  Rentoa juttelua vaihtelevista ja ajankohtaisista aiheista. Osallistua voit kommentoimalla lähetykseen. Lähetykset noin kerran viikossa vaihtelevin ajoin, tarkemmat lähetysajat löytyvät TikTok-kanavaltamme.

YouTubesta löydät kanavamme alkutaipaleella tutuksi tulleet käsinukkenukkevideot, menevät animaatiot sekä Poikast-podcastin lähetykset. YouTube-sisällöissä käsitellään päivystyspalvelussa esiin nousseita kysymyksiä sekä muita nuorten elämään liittyviä asioita ja ilmiöitä.

KellariLIVE striimataan torstaisin noin klo. 15 Poikien Puhelimen Twitch-kanavalla. Rentoa hengailua ja pelaamista Poikien Puhelimen tyyppien kanssa! Voit osallistua lähetykseen kommentoimalla ja esittämällä mieltä askarruttavia kysymyksiä striimin chatissa PP:n asiantuntijoille.

 

Tue työtämme

Tiesitkö, että lahjoittamalla voit tukea työtämme nuorten puolesta? Lue lisää ja tee lahjoitus!

Tue työtämme ja tee lahjoitus