Poika seisoo selin musta pipo päässään katsellen maisemaa, jossa joki ja vuori. Aurinko paistaa hänen kasvoihin vuorten takaa.

Poikien Puhelin

Poika seisoo selkä keltaista seinää vasten keltaisessa t-paidassa. Hänellä on oikea käsi leuan alla ja katse ylöspäin, näyttäen mietteliäältä.

Poikien Puhelin on auttava puhelin- ja verkkopalvelu pojille ja nuorille miehille.


Puhelin päivystää arkisin klo 13-18 numerossa 0800 94884

Puheluihin vastaa aikuinen, poikien maailmaan perehtynyt, koulutettu mieshenkilö. Tarjoamme kuuntelevaa korvaa, juttukaveria sekä hyödyllistä tietoa kaikissa elämään liittyvissä pulmissa ja tilanteissa. Puhelu on soittajalle maksuton ja soittaa voi nimettömänä.

Chat on auki ma-to klo 13-18 ja pe klo 13-15

Poikien Puhelimen chattiin pääset näiden sivujen oikeasta alakulmasta. Chatissa keskustelut käydään kahden kesken Poikien Puhelimen työntekijän kanssa ja puheluiden tapaan ne ovat luottamuksellisia.


YouTube-kanavallamme julkaistaan uusi animaatio joka torstai. Videot keskittyvät kuuteen eri teemaan: ihmissuhteet, keho ja kasvu, seksuaalisuus, vapaa-aika ja ilmiöt, mielen hyvinvointi sekä taloustaidot.

Suora pelistriimi keskiviikkoisin klo 15-18 Poikien Puhelimen Twitch-kanavalla. (HUOM! Striimi palaa tauolta ke 13.1.2021)

Löydät meidät myös Instagramista @poikienpuhelin

Pakko kysyä – Ohjeita seksiin, kasvuun ja seurusteluun on vuonna 2016 julkaistu, erityisesti 11-15-vuotiaille pojille suunnattu kirja eräistä palvelumme yleisimmistä keskustelunaiheista eli murrosiästä ja kasvusta, seksistä sekä seurustelusta.