Poika seisoo selin musta pipo päässään katsellen maisemaa, jossa joki ja vuori. Aurinko paistaa hänen kasvoihin vuorten takaa.

Poikien Puhelin

Piirretty pojan pää, jonka sisään kirjoitettu sanat: seksuaalisuus, tulevaisuus, väkivalta, keho, tunteet, ihmissuhteet, mielenterveys, yksinäisyys, identiteetti, opiskelu, arvot, itsetunto, unelmat, moninaisuus, kiusaaminen ja arki.

 

Poikien Puhelin on tietoa ja tukea tarjoava palvelu pojille ja nuorille miehille. Soita tai chattaa kun olet juttuseuraa vailla!


Puhelin päivystää arkisin klo 13-18 numerossa 0800 94884

Tarjoamme kuuntelevaa korvaa, juttukaveria sekä hyödyllistä tietoa kaikissa elämään liittyvissä pulmissa ja tilanteissa. Voit jutella kanssamme mistä tahansa sinulle tärkeästä aiheesta, josta kaipaat enemmän tietoa tai joka sinua askarruttaa. Olet tervetullut palveluumme sellaisena kuin olet, riippumatta taustastasi. Olemme täällä sinua varten!

Puhelu on soittajalle maksuton ja soittaa voi nimettömänä. Puheluihin vastaa aikuinen, poikien maailmaan perehtynyt, koulutettu mieshenkilö.

Poikkeuksia aukioloajoissa:

  • Pe 1.7. puhelin päivystää klo 13-15.30
  • 4.-8.7. puhelin ja chat avoinna klo 13-16
  • 11.-31.7. palvelut kiinni.

Chat on auki ma-to klo 13-18 ja pe klo 13-15

Poikien Puhelimen chattiin pääset näiden sivujen oikeasta alakulmasta. Chatissa keskustelut käydään kahden kesken Poikien Puhelimen työntekijän kanssa ja puheluiden tapaan ne ovat luottamuksellisia.


Poikien Puhelimen ollessa kesätauolla apua tarjoaa:

Lasten ja nuorten puhelin
Sekasin-chat
Valtakunnallinen kriisipuhelin
Netari.fi (katso avoimet chatit kalenterista)


Tule Massimaisteri-verkkokurssille! 

Poikien Puhelin on julkaissut Massimaisteri-verkkokurssin, jossa käsitellään talousaiheita hauskojen videoiden ja tehtävien avulla. Massimaisteri on kaikille 13-18-vuotiaille suunnattu, noin 40 minuutin pituinen verkkokurssi. Kurssilla opit muun muassa säästämisestä, kestävästä kulutuksesta, mainonnalla vaikuttamisesta ja lainanotosta.   

Lue lisää ja tule mukaan klikkaamalla tästä 


Poikien Puhelin somessa

Poikast on vuorovaikutteinen podcast, joka striimataan livenä Poikien Puhelimen Twitch-kanavalla. Podcastissa käsitellään nuorten elämään liittyviä asioita ja ilmiöitä. Lähetyksissä nähdään asiantuntijavieraita, joiden kanssa keskustelua käyvät Poikien Puhelimen asiantuntija sekä nuorten äänitorvena toimiva juontaja Eevert. Katsojat voivat osallistua podcastiin striimin chatissa. Jälkilähetys on kuunneltavissa Spotifyssa.

Tulevat Poikast-jaksot:

Ke 29.6. Lasinen lapsuus – keskustelua vanhempien päihteidenkäytöstä (HUOM! Jakso siirtyy syksyyn.)

KellariLIVE striimataan torstaisin klo 16 Poikien Puhelimen Twitch-kanavalla. Rentoa hengailua ja pelaamista Soijiksen ja RanPon kanssa! Voit osallistua lähetykseen kommentoimalla ja esittämällä mieltä askarruttavia kysymyksiä striimin chatissa PP:n asiantuntijoille.

Poikien Puhelimen YouTube-kanavalta löydät myös vauhdikkaat videot, jotka keskittyvät kuuteen eri teemaan: ihmissuhteet, keho ja kasvu, seksuaalisuus, vapaa-aika ja ilmiöt, mielen hyvinvointi sekä taloustaidot.

Löydät meidät myös Instagramista.

Discord-servullamme voit jutella muiden kanssa yleisellä kanavalla.

Pakko kysyä – Ohjeita seksiin, kasvuun ja seurusteluun on vuonna 2016 julkaistu, erityisesti 11-15-vuotiaille pojille suunnattu kirja eräistä palvelumme yleisimmistä keskustelunaiheista eli murrosiästä ja kasvusta, seksistä sekä seurustelusta.