Poika seisoo selin musta pipo päässään katsellen maisemaa, jossa joki ja vuori. Aurinko paistaa hänen kasvoihin vuorten takaa.

Poikien Puhelin

Soita ilmaisnumeroon 0800 94884 maanantaista torstaihin klo 13-18, sekä perjantaisin klo 13-16.

Chat on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15-18 sekä tiistaisin ja torstaisin klo 13-16.

Poikien Puhelin on tietoa ja tukea tarjoava palvelu pojille ja nuorille miehille. Tuu jutteleen just sellaisena kuin oot!

Poikien Puhelin on kaikille alle 20-vuotiaille pojille ja nuorille miehille tarkoitettu puhelin- ja chat-palvelu. Olemme täällä sinua varten jos kaipaat kuuntelevaa korvaa tai juttuseuraa arjen pohdinnoissa ja tilanteissa. Tarjoamme sinulle tietoa ja tukea silloin kun haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa ja tulla kohdatuksi sellaisena kuin olet.

Poikkeuksia puhelin- ja chat-palveluiden aukioloajoissa:

6.7. – 4.8. – Palvelut suljettu – Poikien Puhelin kesälomalla
Maanantai 5.8. – Perjantai 9.8. Puhelin avoinna 13-16.
Maanantai 5.8. – Torstai 8.8. Chat avoinna 13-16.
Perjantaina 9.8. Chat-palvelu suljettu.

Puhelimen symboli
Puhelin päivystää ma-to klo 13-18 ja perjantaisin klo 13-16 numerossa 0800 94884

Puhelu on soittajalle maksuton ja soittaa voi nimettömänä. Puheluihin vastaa aina Poikien Puhelimen asiantuntija: aikuinen mieshenkilö ja Väestöliiton työntekijä, joka on perehtynyt monia poikia ja nuoria miehiä askarruttaviin kysymyksiin.  Kaikki keskustelut käydään nimettömästi ja luottamuksellisesti.

Chat-keskustelun symboli
Chat on auki ma ja ke klo 15-18 ja ti ja to klo 13-16

Chatissa keskustelut käydään kahden kesken Poikien Puhelimen työntekijän kanssa ja puheluiden tapaan ne ovat luottamuksellisia. Chattiin pääset näiden sivujen alareunasta.

Sosiaalisen median symboli

Poikien Puhelin somessa

PP:n Discord-yhteisö tuo yhteen erilaisia alle 20-vuotiaita poikia ja nuoria miehiä – myös sinut on kutsuttu! Verkkoyhteisössämme voit jutella muiden nuorten kanssa anonyymisti arkeen liittyvistä tilanteista ja pohdinnoista sekä tutustua Poikien Puhelimen asiantuntijoihin. Lue lisää täältä.

TikTokLIVE  Rentoa juttelua vaihtelevista ja ajankohtaisista aiheista. Osallistua voit kommentoimalla lähetykseen. Lähetykset noin kerran viikossa vaihtelevin ajoin, tarkemmat lähetysajat löytyvät TikTok-kanavaltamme. Poikien Puhelimen aktiivisesta TikTokista löytyy myös runsaasti lyhyitä videoita poikien mieltä askarruttavista aiheista. Ota seurantaan!

YouTubessa Löydät kanavaltamme myös alkutaipaleella tutuksi tulleita käsinukkenukkevideota, meneviä animaatioita sekä Poikast-podcastin lähetykset. YouTube-sisällöissä käsitellään päivystyspalvelussa esiin nousseita kysymyksiä sekä muita nuorten elämään liittyviä asioita ja ilmiöitä.

 

Tue työtämme

Tiesitkö, että lahjoittamalla voit tukea työtämme nuorten puolesta? Lue lisää ja tee lahjoitus!

Tue työtämme ja tee lahjoitus