Uusi Podcast -sarja Tasa-arvo ja isät työpaikoilla

Isä istuu lastenhuoneen lattialla ja puhuu kännykkään.

Miten isä- ja perheystävällisyyttä voi edistää eri aloilla? Miten monimuotoiset perheet ja erilaiset perhetilanteet otetaan huomioon työpaikoilla? Entä miten perheystävällisyydestä viestitään eri kokoisissa eri alojen organisaatioissa? Ovatko isien pitkät perhevapaat isien vai äitien etu?

Jokaisessa podcast-jaksossa on mukana kolme keskustelijaa eri työpaikoilta: Deloittelta, Lahti Energialta ja Kelasta. Jaksot ovat reilun 20 minuutin mittaisia, ja ne löytyvät Spotifysta ja SoundCloudista sekä tekstivastineina Väestöliiton henkesivuilta ja Hyvä kysymys -alustalta.

Keskusteluja juontavat Anna Kokko Väestöliitosta ja Anna Kilponen Repo Workista. Podcastit on tuotettu osana Tasa-arvo ja isät -henkettaVäestöliitossa.
Podcastit on tehty etä-äänityksinä elo-syyskuussa 2020. Äänityksestä ja editoinnista on vastannut Repo Work Oy ja podcast-tuotannosta Väestöliitto. Hankkeen päärahoittaja on Työsuojelurahasto.

Seuraa Tasa-arvo ja isät työpaikoilla -kampanjaamme Väestöliiton sosiaalisen median kanavilla nyt isänpäiväviikolla. Nostamme esille joka päivä uusia podcasteja. Viikon lopuksi luettavissa on myös isänpäiväblogi.

Lisätietoja:
Anna Kokko, hankepäällikkö, Väestöliitto
anna.kokko@vaestoliitto.fi