Ajankohtaisia uutisia Väestöliitosta

Tässä voit selata kaikkia ajankohtaisuutisia tapahtumistamme ja toiminnastamme. Voit valita tutustutko kaikkiin vai toimintakohtaisiin uutisiin.

Rakkaus mullistaa elämän -tietokirja

Tutkimusprofessorimme, emeritus Osmo Kontula kysyi suomalaisilta, miten rakkaus mullistaa elämän ja mitä rakkaus ylipäätään on.

KUTSU: Rakkaus mullistaa elämän -kirjan julkistus 15.1.

Tervetuloa julkistamaan yhdessä Väestöliiton ja Into Kustannuksen kanssa Osmo Kontulan kirjoittamaa uutta ajankohtaista tietokirjaa Rakkaus mullistaa elämän. Se kertoo kaiken oleellisen suomalaisesta rakkaudesta.

Lapsiperheiden taloudellista turvaa ei tule heikentää

Syntyvyys jatkaa laskuaan ja yhteiskunta ikääntyy.  Nyt ei ole oikea aika leikata lapsiperheiltä eikä poistaa työttömyysturvan lapsikorotusta. Väestöliitto esittää, että yksittäisten leikkausesitysten sijaan lapsiperheiden sosiaaliturvaa tulisi uudistaa työhön kannustavaksi...

Perheet ovat Suomen kohtalonkysymys – nyt tarvitaan tukea ja apua!

Perheiden jaksaminen ja hyvinvointi Suomessa on viime vuosina ajautunut sivuraiteelle. Enemmistö lapsiperheistä ei koe, että valtiovalta tukee perheitä riittävästi. Palveluihimme on vuoden alusta hakeutunut yhä useampi vanhempi, joka kärsii yksinäisyydestä tai keinottomuudesta. Nuoret...