Ajankohtaisia uutisia Väestöliitosta

Tässä voit selata kaikkia ajankohtaisuutisia tapahtumistamme ja toiminnastamme. Voit valita tutustutko kaikkiin vai toimintakohtaisiin uutisiin.

Tietopaketti väestörakenteen muutoksista

Strategisen tutkimuksen DEMOGRAPHY-ohjelman tietopaketti kokoaa keskeiset faktat väestörakenteen muutoksista ja asioista, jotka pitäisi ottaa päätöksenteossa huomioon.

Perhebarometri: Valtaosa suomalaisista haluaa ainakin kaksi lasta

Suomalaisista 20–45-vuotiaista suurin osa pitää lapsilukuihanteenaan vähintään yhtä lasta. Noin 15 prosenttia ei toivo lapsia. Keskimäärin suomalainen toivoo noin kahta lasta. Tulokset käyvät ilmi Väestöliiton tuoreesta Perhebarometristä Kuka haluaa lapsia 2020-luvulla?

Väestöliiton hallituksen uudet jäsenet

Väestöliiton syyskokous valitsi hallitukseen erovuoroisten jäsenten tilalle kolmivuotiskaudeksi 2023-2025 Saija Ohtonen-Jonesin, Sanna Sekin ja Raija Sipilän.

Womento-työuramentorointi sai tunnustusta

Väestöliiton Womento-työuramentorointi sai kiitosta sekä EU-tason muuttoliikeverkoston että vastaavassa Suomen kansallisessa raportissa.  Womento-mentorointi huomiotiin erityisesti pandemian aikaisen toimintamallin kehittämisestä, jolloin mentorointi siirtyi etäyhteyksien kautta...