Ajankohtaisia uutisia Väestöliitosta

Tässä voit selata kaikkia ajankohtaisuutisia tapahtumistamme ja toiminnastamme. Voit valita tutustutko kaikkiin vai toimintakohtaisiin uutisiin.

Tietopaketti väestörakenteen muutoksista

Strategisen tutkimuksen DEMOGRAPHY-ohjelman tietopaketti kokoaa keskeiset faktat väestörakenteen muutoksista ja asioista, jotka pitäisi ottaa päätöksenteossa huomioon.

Perhebarometri: Valtaosa suomalaisista haluaa ainakin kaksi lasta

Suomalaisista 20–45-vuotiaista suurin osa pitää lapsilukuihanteenaan vähintään yhtä lasta. Noin 15 prosenttia ei toivo lapsia. Keskimäärin suomalainen toivoo noin kahta lasta. Tulokset käyvät ilmi Väestöliiton tuoreesta Perhebarometristä Kuka haluaa lapsia 2020-luvulla?

Allin päivän seminaari 31.1.23

Allin päivän seminaari on Alli Paasikiven Säätiön, Itlan ja Väestöliiton yhteinen vuoden aloitus ja katsaus perheiden ja perheellistyvien vointiin 2020-luvun Suomessa.

Tule mukaan kansalaispaneeliimme!

Haluatko vaikuttaa Väestöliiton kautta yhteiskunnallisesti tärkeisiin asioihin, ja ehdottaa meille, mitä meidän olisi hyvä nostaa esille toiminnassamme?

Sateenkaariperheissä lasten ja vanhempien suhteet toimivat hyvin

Millaisia perhesuhteita lapsilla on seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön kuuluvien vanhempien perheissä? LHBTQ+-perheessä asuvien suomalaisten kouluikäisten lasten ja nuorten perheitä ja perhesuhteita koskettavat ensimmäiset tulokset muistuttavat muiden maiden tuloksia, ja ne on nyt...