Voglian Sinun-unisextuotteilla kerätään varoja Väestöliiton työhön

Voglian Sinun-unisextuotteiden kampanjakuva.

Väestöliitto ja Voglia käynnistävät yhteistyön Väestöliiton uuden Liitytään yhteen -kampanjan merkeissä. Kampanjalla kerätään varoja Väestöliiton työhön hyvinvoinnin, hyvien ihmissuhteiden ja ihmisoikeuksien hyväksi.

Väestöliitto täyttää tänä vuonna 80 vuotta. Liitytään yhteen -kampanja nostaa pitkäjänteisesti esiin Väestöliiton monipuolista hyvinvointi- ja ihmisoikeustyötä ihmisten välisen yhteyden vahvistamiseksi.

”Tänä aikana on tärkeää huomioida ihmissuhteiden merkitys hyvinvoinnille, nähdä näkymättömät ja asettua lähekkäin samalle puolelle. Tuemme erityisesti lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Teemme myös työtä perheystävällisyyden, yhdenvertaisuuden, monikulttuurisuuden sekä seksuaali- ja ihmisoikeuksien puolesta.”, Väestöliiton toimitusjohtaja Eija Koivuranta kertoo.

”Olemme todella iloisia yhteistyöstä Voglian kanssa. Voglian Sinun-unisextuotteet ja niihin liittyvä yhteistyökumppanuutemme ovat tärkeä viesti yhdenvertaisuuden puolesta. Jokainen ihminen on arvokas juuri sellaisena kuin on ja jokaisella tulee olla mahdollisuus tulla kohdatuksi samanarvoisesti omassa arjessaan, ihmisten välisessä kanssakäymisessä ja koko yhteiskunnassa. Yhdessä vastuullisten yritysten kanssa voimme entistä vahvemmin tukea lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia sekä ihmisten välistä yhteyttä ja oikeudenmukaisuutta. Lahjoittajien ja kumppaneiden tuella on valtavan suuri merkitys työllemme”,  Eija Koivuranta painottaa.

Sinun-tuotteilla Voglia haluaa tukea yhdenvertaisuustyötä teemalla ”Sinä olet sopiva – yksin ja yhdessä”. Voglian kampanjamallistoon kuuluu 5 tuotetta: kaksi ajatonta paitapuseromallia, suuri ja pehmeä kashmir-huivi, samettinen bucket-hattu ja lämmin villapipo. Tuotteita on saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa Voglian kivijalkamyymälöissä ja verkkokaupassa. Kustakin myydystä kampanjatuotteesta lahjoitetaan 5% Väestöliiton perheiden hyvinvointia ja vanhemmuutta tukevaan työhön ajalla 11.10.-19.12.2021.

”Avoimuus sekä arvostava vuoropuhelu rakentavat yhteyttä ihmisten välillä. Meistä on tärkeää olla mukana tukemassa työtä, jossa rohkaistaan jokaista olemaan oma itsensä ja kohtaamaan myös muut ihmiset yhdenvertaisina. Jaamme Väestöliiton kanssa yhteisiä arvoja, kuten luottamus, kehittyminen ja ennakkoluulottomuus. Väestöliitto työskentelee vahvistaakseen ihmisten hyvinvointia ja meille kestävä tekeminen on luontainen osa kauneutta ja hyvinvointia. Tulevaisuus tehdään yhdessä, liitytään yhteen!”, Voglian toimitusjohtaja Katriina Virtanen kannustaa.

Liitytään yhteen -kampanjalla kerättävin varoin tuetaan mm. nuorille ja perheille tarjottavaa maksutonta matalan kynnyksen neuvontaa ja tukea. Lahjoitusvaroin voidaan auttaa mahdollisimman monia saamaan apua varhaisessa vaiheessa ja ennaltaehkäistä ongelmien syveneminen.

***

Väestöliitto on monipuolinen hyvinvointialan järjestö ja ihmisoikeustoimija, jonka tehtävänä on vahvistaa hyvinvointia ja ihmisten välistä yhteyttä. Väestöliitto edistää erityisesti lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia sekä perheystävällisyyden, yhdenvertaisuuden ja seksuaalioikeuksien toteutumista. Väestöliitto täyttää tänä vuonna 80 vuotta.

Voglia Oy on vuonna 1983 perustettu suomalainen muotitalo, jonka tyyli on ajaton, harkittu ja pehmeä. Perheyrityksen tavoitteena on luoda kauniita, pitkäikäisiä ja laadukkaita vaatteita, jotka kestävät aikaa sekä visuaalisesti että funktionaalisesti. Vastuullisuus on koko toiminnan lähtökohta – brändi pyrkii konkreettisiin tekoihin ja läpinäkyvyyteen aina materiaalivalinnoista logistiikkaan asti.

Lisätietoa Liitytään yhteen -kampanjasta: www.vaestoliitto.fi/liitytäänyhteen

Lisätietoa Voglian Sinun-unisextuotteista: www.voglia.fi/unisex

Lisätiedot:

Annamme mielellämme lisätietoja ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiin.

Väestöliitto:
Eija Koivuranta, Väestöliiton toimitusjohtaja, eija.koivuranta@vaestoliitto.fi, puh. 050 574 1775
Mervi Saikkonen, varainhankinnan asiantuntija, mervi.saikkonen@vaestoliitto.fi , puh. 040 624 1104

Voglia:
Katriina Virtanen, Voglian toimitusjohtaja, katriina.virtanen@voglia.fi, puh. 0400 411 395