Palvelut

 


Henkilökohtaiset keskustelut
työntekijän kanssa toteutetaan etänä (Teams-palvelun kautta) myös koronarajoitusten poistuttua.  Keskustelut ovat maksuttomia ja niitä voidaan järjestää viisi kertaa. Keskustelulle varataan aikaa tunti.
Voit tehdä ajanvarauksen ja saada lisätietoa palveluistamme sähköpostiosoitteesta isovanhemmuus@vaestoliitto.fi

KEVÄT 2024

Suukkoja ja säröjä sukupolvisuhteissa -webinaarisarja lähipolvisuhteita pohtiville vanhemmille ja isovanhemmille. Maksuttoman webinaarisarjan tuottavat yhteistyössä Väestöliiton Kannustava vanhemmuus ja Sukupolvien sopu. Kaikki webinaarit pidetään aina klo 17-18. Jokainen tapahtuma on itsenäinen kokonaisuutensa ja voit osallistua niin moneen kuin haluat.

Suukkoja ja säröjä sukupolvisuhteissa-webinaarisarja
(nämä kolme webinaaria ovat vielä jäljellä tänä keväänä)

7.5. Ylisukupolviset perinnöt -taakkoja vai rikkauksia? (ilm. viim.2.5.)
21.5. Vahvista sukupolvitaitojasi -oppimista läpi elämän (ilm. viim.15.5.)
4.6. Perhesuhteet puntarissa -menevätkö kupit tasan? (ilm. viim.29.5.)

ILMOITTAUTUMINEN WEBINAAREIHIN

Väestöliiton ja MTKL:n yhteinen webinaarisarja ”Suukkoja ja säröjä sukupolvisuhteissa” jatkuu syksyllä 2024. Ilmoittautumisohjeet ja tarkemmat kuvaukset webinaarien sisällöistä tulevat tähän näkyviin lähempänä ajankohtaa.

SUKUPOLVIEN SOPU-TOIMINNOLLA EI OLE PUHELINPALVELUA. Voit esittää kysymyksiä tai kertoa huolistasi lähettämällä viestin sähköpostineuvontaamme isovanhemmuus@vaestoliitto.fi

Sukupolvien sopu -toiminto ei tarjoa juridista neuvontaa eikä osallistu lapsen huoltajuus -ja tapaamisoikeudellisten kysymysten käsittelyyn.