Opi sanomaan EI!

7.3.
Tietokirjailija ja elämäntaito-ohjaaja Heidi Ala-Mikkelän kirja Opi sanomaan ei on herkullinen lukukokemus. Omahoito-opas pöyhii omien rajojen asettamista, itsetuntoa ja loputonta toisten miellyttämistä myötätuntoisesti ja kannustavasti.

Parempaa seksiä - sitä saa mitä tilaa!

26.2.
Seksuaaliterapeutti Elina Tanskasen aikuinen oppikirja Parempaa seksiä lähtee vauhdikkaasti liikkeelle kysymyksestä, mitä toivot? Sillä onhan kumppanin vaikea tyydyttää sinua, ellet saa kerrotuksi, mitä tarvitset ja kaipaat?

Nelikymppiset naiset neuvovat rakkauden etsinnässä

18.1.
Kirja Rakkautta ranskalaisnaisten tapaan (2017, Minerva) on hävytön ja huikea opaskirja rakkauden etsintään ja rakastamiseen. Jos haluat Pariisiin, muttet viitsisi nähdä matkustamisen vaivaa, lue tämä kirja!

Ennen kuin mieheni katoaa

4.1.
Toimittaja ja kirjailija Selja Ahava on kirjoittanut kauniin kirjan omasta suruprosessistaan. Yhtenä ihan tavallisena päivänä hänen aviomiehensä ilmoittaa, että kokee oikeasti olevansa nainen. On aina kokenut.

Tunne mielenterveyshäiriöiden lääkehoito

27.12.2017
Psyykenlääkkeet ja niiden käyttö on ensisijaisesti lääkäreille ja erityisesti psykiatreille suunnattu perusteellinen tietopaketti mielenterveyshäiriöiden lääkehoidosta.

Mari Kosonen: Pieni erokirja

5.12.2017
Jenni Haukion myötä Suomessa eletään runouden uutta tulemista. Mari Kososen Pieni runokirja käsittelee avioeroa ensijärkytyksestä toipumiseen.

Ytimekkäitä vastauksia parisuhteen pulmakohtiin

15.11.2017
En ikinä tiedä, mitä kumppanini todella ajattelee. Milloin kannattaa erota? Voiko aggressiivinen muuttua? Remontti raastaa parisuhdettamme. Mistä tietää, että rakastaa? Puolisoni fantasioi ryhmäseksistä.

Kirja-arvostelu: Läheinen parisuhde

13.11.2017
Mikään parisuhde ei ole ristiriidaton. Oman parisuhdekäyttäytymisen ja siinä esiintyvien rakentavien tai haitallisten kaavojen äärelle pysähtyminen on hyödyllistä kenelle tahansa. Läheinen parisuhde -kirjasta saa oivalluksia omille sekä kumppanin käyttäytymismalleille parisuhteessa.

Mazzarella, Merete (2017): Elämän tarkoitus. Tammi.

6.11.2017
Kirjailija ja professori emerita Merete Mazzarellan ahkerana lukijana olen hämmentynyt ”Elämän tarkoitus” – kirjan vakavuudesta. Olen tottunut siihen, että Mazzarella kujeilee aiheillaan ja tönäisee lukijan aina odottamattomiin suuntiin. Olen tottunut Mazzarellalta siihen, että hän paljastaa vakavien aiheiden banaalisuuden. Ellei hän kirjoissaan hienotunteisesti pilkkaa aihettaan, niin sitten ainakin itseään.

Inhimillisyyden äärellä

23.10.2017
Maaret Kallio on mestari popularisoimaan psykologista tietoa. Hänen uusin kirjansa Inhimillisiä kohtaamisia yhdistää monia eri psykologian tutkimusalueita. Kirjasta löytää monia tällä hetkellä esillä olevia ajatuksia mm. positiivista psykologiasta, mindfulnessista, hyväksymis- ja omistautumisterapiasta sekä tunnekeskeisestä psykoterapiasta.