Nuorisoryhmän jäsenet

Moi! Mä oon Hilla, 23-vuotias kätilöopiskelija ja valtiotieteiden ylioppilas Helsingistä, ja toimin Väestöliiton nuorisotyöryhmän Hurma-verkkomedian päätoimittajana. Sukupuolisuus, seksuaalisuus ja oikeudenmukaisuuden teemat kiinnostaa mua ihan loputtomasti niin opinnoissa ja järjestötoiminnassa kuin myös pitkissä ja polveilevissa keskusteluissa ystävieni kanssa. Tulevaisuudessa unelmoin seksuaalikasvattamisesta, kirjoittamisesta, sukupuolentutkimuksen opinnoista sekä joogaohjaajaksi kouluttautumisesta. Rakastan elämässä mun ystäviä, joogaa, pitkiä kävelyitä ja illanviettoja, Yrjönkadun uimahallia, merelle tuijottelua sekä uusia ajatuksia. Ihanaa olla Väestöliiton huippuporukassa mukana! <3

Moikka! Olen Meeri, 22-vuotias sosiaalitieteiden opiskelija Turusta. Hain mukaan Väestöliiton nuorisotyöryhmään koska oon tosi kiinnostunut sukupuolisuudesta ja seksuaalisuudesta ja niiden yhdenvertaistamisesta. Toivon, että pääsen tätä kautta itse sekä oppimaan että jakamaan tietoa lisää näistä aiheista. Vapaa-ajallani tykkään esimerkiksi pitkistä kävelylenkeistä, pullakahveista ja pulkkamäestä. Ihanaa päästä mukaan <3.

 

Heippa! Mä olen Emilia, 25-vuotias yhteisöpedagogiopiskelija Helsingistä. Mun unelmien työpaikka on seksologian kentällä, ja erityisesti mua kiinnostaa seksuaalikasvatuksen ja -oikeuksien edistäminen, seksuaalirikoksia ennaltaehkäisevä työ ja feminismi. Rakastan myös live-musiikkia (paljon), neulomista ja mun lempikirja on Pikku prinssi.

 

Moikka! Olen Anni, 24-vuotias kasvatustieteen opiskelija. Kasvatuksessa mua kiinnostaa erityisesti seksuaalikasvatus ja kasvatukseen ja koulutukseen liittyvä politiikka. Rakastan tarinoita, kirjoja ja uuden oppimista. Tulevaisuudessa haluaisin ehkä työskennellä seksuaalikasvattajana, kuntouttavassa toiminnassa tai opiskella terapeutiksi. Haaveilen rantasaunasta ja omasta koirasta.