Väestöliiton nuoret youtube kanava

Kuukauden kysymys

Jos pitäisi valita vain yksi päivä viikosta, jolloin neuvonta-chatimme olisi auki, niin mikä viikonpäivä se mielestäsi pitäisi olla?

Kysy asiantuntijalta

Palstalla vastataan nuorten kysymyksiin murrosiästä, seksuaaliterveydestä, seksuaalisuudesta, seksistä, ehkäisystä ja seksitaudeista. Palvelu on ilmainen. Viestin voi lähettää nimettömästi.

Nettivastaanotto

Voit keskustella nettivastaanotolla asiantuntijan kanssa kahden kesken mieltä askarruttavista murrosikään, seksuaaliterveyteen ja seksuaalisuuteen liittyvistä asioista. Palvelu on maksuton ja voit käydä keskustelua nimettömästi.

Poikien Puhelin on auttava puhelinpalvelu alle 20-vuotiaille pojille ja nuorille miehille. Poikien Puhelin päivystää ma - pe kello 13–18 numerossa 0800 94 884. Puhelu on maksuton ja soiton voi tehdä nimettömästi.

Nuoret

Väestöliiton nuorten nettisivujen tehtävänä on toimia alle 20-vuotiaiden nuorten tukena seksuaaliterveyteen liittyvissä asioissa. Löydät sivuiltamme tietoa ja verkkopalveluja, joiden avulla voit selvitellä mieltäsi askarruttavaa seksuaaliterveyteen liittyvää asiaa.
HUOMIO! HUOMIO!
Seksin sanakirjaa päivitetään ja se on toistaiseksi piilossa.
Miltä syrjintä tuntuu?