Keskustele asiantuntijan kanssa luottamuksellisesti kehoon, kehittymiseen, seurusteluun, seksiin tms. liittyvistä asioista.

Vastaamme alle 20-vuotiaiden nuorten kysymyksiin mm. kehoon, kasvuun ja kehittymiseen, seurusteluun, seksiin ja aggressioon liittyen.

Neuvontapuhelin

Vastaamme seksuaaliterveyttä koskeviin kysymyksiin myös puhelimitse, puh: 040 167 9005, ma-ke klo 13.00-15.00. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä terveysasemaasi.

Jos ajatukset kiertävät kehää, etkä tiedä kenelle puhuisit, soita meille. Puhelimeen vastaa luotettava aikuinen. Puh. 0800-94884. Maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-18. Puhelu on ilmainen.

Nuoret

Väestöliitto on vahvasti mukana tänäkin vuonna Kesäkumikampanjassa, joka käynnistyy tänään julkaistulla Kesäkumi biisillä. Kesäkumikiertue starttaa 30.5. Oulun YleXPopissa ja on mukana myös Turun Ruisrockissa 3.-5.7. ja Tampereen Blockfestissä 21.-22.8. 
Väestöliiton nuorten nettisivujen tehtävänä on toimia alle 20-vuotiaiden nuorten tukena seksuaaliterveyteen liittyvissä asioissa. Löydät sivuiltamme tietoa ja verkkopalveluja, joiden avulla voit selvitellä mieltäsi askarruttavaa seksuaaliterveyteen liittyvää asiaa.
HUOMIO! HUOMIO!
Seksin sanakirjaa päivitetään, joten se on toistaiseksi piilossa.