Pikakysely

Kaikkia asioita ei voida hoitaa netin tai puhelimen välityksellä. Minne sinun olisi helpoin mennä, saadaksesi neuvontaa ja hoitoa seksuaaliterveyteen liittyvissä asioissa?

Keskustele asiantuntijan kanssa luottamuksellisesti kehoon, kehittymiseen, seurusteluun, seksiin tms. liittyvistä asioista.

Vastaamme alle 20-vuotiaiden nuorten kysymyksiin mm. kehoon, kasvuun ja kehittymiseen, seurusteluun, seksiin ja aggressioon liittyen.

Neuvontapuhelin

Vastaamme seksuaaliterveyttä koskeviin kysymyksiin myös puhelimitse, puh: 040 167 9005, ma-ke klo 13.00-15.00. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä terveysasemaasi.

Poikien puhelin
Jos ajatukset kiertävät kehää, etkä tiedä kenelle puhuisit, soita meille. Puhelimeen vastaa luotettava aikuinen. Numerossa 0800-94884. Maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-18. Puhelu on ilmainen.

Nuoret

Selaimesi ei tue flashia!

Väestöliiton nuorten nettisivujen tehtävänä on toimia alle 20-vuotiaiden nuorten tukena seksuaaliterveyteen liittyvissä asioissa. Löydät sivuiltamme tietoa muun muassa murrosiän kehityksestä, seksuaalisuudesta, seksistä, ehkäisymenetelmistä, seksuaalioikeuksista ja seksuaalisesta kaltoinkohtelusta.