Näiltä sivuilta löydät tietoa parisuhteesta, sen hoitamisesta, sinkkuudesta ja perheellistymisen teemoista. Löydät sivuiltamme myös avio- ja avoliittoon liittyvää lakitietoa. Voit mm. kartoittaa tilannettasi testeillä ja käydä nettikursseja.

 

Oletko käyttänyt parisuhdepalvelujamme netissä? Voit arvioida sivustoa, parisuhdepuhelinta ja Kysy asiantuntijalta -palstaa täällä. Tervetuloa kommentoimaan!

Haluatko psykoterapiaan, seksuaaliterapiaan tai pariterapiaan? Varaa aikasi täältä.

Do you want service in English?
Please contact heli.vaaranen@vaestoliitto.fi
Vill du ha service på svenska?
Kontakta heli.vaaranen@vaestoliitto.fi

Uutisia

Uusia parisuhdetestejä

tänään
Nuorille aikuisille on valmistunut uusia parisuhdetestejä. Testit ovat suuntaa-antavia ja niiden tarkoitus on helpottaa keskusteluja välillänne.

Emotionellt fokuserad parrelationskurs i nätet

13.11.2019
Med denna nätkurs önskar vi ge verktyg för att förbättra närheten i er parrelation och ge verktyg för att kunna lösa konflikter. Det är gratis att delta i kursen.

Tunnekeskeinen nettiparisuhdekurssi nyt myös ruotsiksi

13.11.2019
Tunnekeskeinen nettiparisuhdekurssi on auttanut pareja parantamaan parisuhdettaan jo vuosien ajan. Se perustuu kanadalaisen psykologian professori Susan Johnsonin tutkittuun, tehokkaaseen pariterapiamenetelmään. Kurssi on julkaistu ruotsinkielisenä versiona syksyllä 2019.

Kansainvälinen innovaatiopalkinto Väestöliittoon

12.11.2019
Väestöliiton pitkäaikainen kehittävä psykologi ja Väestöliiton Terapiapalveluiden yksilö - ja pariterapeutti Keijo Markova sai tunnustuksen elämäntyöstään Tunnekeskeisen pariterapian kehittäjänä ja tunnetuksi tekijänä.

Väestöliiton ja Aalto-yliopiston yhteistyö voittajaksi palvelumuotoilukilpailussa

12.11.2019
Aalto-yliopiston opiskelijaryhmä kehitti Väestöliiton toimintaa palvelumuotoilukurssillaan syksyn 2019 aikana. Neljän opiskelijan joukko tuli kurssin sisäisessä kilpailussa jaetulle ensimmäiselle sijalle ehdotuksellaan etäsuhteiden tueksi Väestöliitossa.

Tietovuoto kysyy: Ketkä haluavat paljon seksiä?

12.11.2019
Mediassa on melko näyttävästi tuotu esille, että niin suomalaiset kuin muutkin länsimaiden asukkaat ovat harrastaneet viime vuosina seksiä tai yhdyntöjä aiempaa vähemmän.

Tiedevinkki:

Rakkaus pitää yllä yli 50-vuotiaiden suomalaisten parisuhteita

 

Rakkaus on suurempi kuin osiensa summa. Suomalaiset yli 50-vuotiaat rakastavat puolisoaan, vaikka parisuhteen muihin eri osatekijöihin ei oltaisikaan yhtä tyytyväisiä. Tämä käy ilmi eurooppalaisen ikääntymistutkimuksen SHARE:n Suomen oheiskyselyn tuloksista.

 

Lue lisää Elokuun Tietovuodosta.

Palvelut

Chattaa ihmissuhdekoukeroista nimettömänä psykoterapeutin kanssa torstaisin klo 15-17 ja perjantaisin kello 18-20. Palvelu on maksuton. Chat on suunnattu n. 20 – 34-vuotialle.

numerossa 0406794770 tiistaisin ja torstaisin klo 13-15.

Tule mukaan keskustelemaan parisuhteesta ja vanhemmuudesta Väestöliiton asiantuntijan kanssa. Arkipäivisin klo 9.30-11.30 ilman ajanvarausta.

Nettiajanvaraus tai puh. 09 2280 5267 ma-pe klo 8.30-11.00 ja 12.00-15.30. Puhelimitse voi tiedustella myös kuluvan päivän mahdollisia vapaita aikoja.