Haemme suunnittelijaa Hyvä kysymys -verkkopalveluun

7.10.2019

Tule suunnittelijaksi Väestöliittoon
 

Haluatko olla mukana reippaassa porukassa kehittämässä uudenlaista digitaalista järjestöjen palvelualustaa?

Väestöliitto on valtakunnallinen hyvinvointialan järjestö ja ihmisoikeustoimija. Edistämme lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia, vanhemmuutta ja parisuhteita, seksuaaliterveyttä sekä ihmisten moninaisuuden arvostamista. Toimimme perheiden ja koko väestön seksuaaliterveyden ja –oikeuksien puolesta sekä Suomessa että kansainvälisesti. Olemme yhteiskunnallinen vaikuttaja, luotettava tutkija sekä palveluiden tuottaja.

Tarjoamme ihmissuhdetietoa ja palveluita nuorille, pojille, pareille, vanhemmille, isovanhemmille ja maahanmuuttajille. Palveluita tuotetaan puhelimitse ja verkossa, osoitteessa www.hyvakysymys.fi.  Hyvä kysymys on verkkopalvelu, joka auttaa ihmisiä löytämään ratkaisuja mieltä askarruttaviin elämäntilanteisiin, maksutta, helposti ja nimettömänä. Väestöliiton ja kumppanijärjestöjen ammattilaiset ja vapaaehtoiset tuottavat sivuston sisällön.

Haemme uuteen verkkopalveluumme osa-aikaista työntekijää toukokuun 2020 loppuun saakka. Työ alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Mahdollisesta jatkosta päätetään myöhemmin.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluvat: Hyvä kysymys - verkkopalvelun tekninen testaaminen, kumppanijärjestöjen pääkäyttäjille ja loppukäyttäjille annettava käyttötuki, kirjallisten ja videomuotoisten käyttöohjeiden ja koulutusosioiden tuottaminen ja päivittäminen, sosiaalisen median sisällöntuotanto, postitukset, koulutuspäivien ja muiden tilaisuuksien valmistelu ja niihin osallistuminen sekä muita avustavia viestinnän, teknisen kehittämisen ja hallinnon tehtäviä.

Tehtävän suorittaminen edellyttää:

  • teknistä suuntautumista tai vahvaa kiinnostusta IT-asioihin
  • tarkkuutta ja oma-aloitteellisuutta
  • palvelualttiutta ja ystävällistä työotetta
  • hvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa ja selkeää ilmaisua
  • Facebookin, Instagramin ja YouTuben hallintaa
  • halua oppia uutta
  • kykyä työskennellä tiimissä 

Tehtävä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi IT-, viestinnän ja markkinoinnin tai kaupallisen alan ammattikorkeakouluopintojen tai yliopisto-opintojen loppuvaiheessa olevalle henkilölle.

Lisätietoja työtehtävästä antaa projektipäällikkö Juulia Ukkonen-Wallmeroth 11.10. klo 9:00–15:00, 21.10 klo 9:00–12:00 p. 040-1801123.

Täytä ja lähetä hakemuksesi tästä linkistä 

 
 
 

Haemme suunnittelijaa Hyvä kysymys -verkkopalveluun