Kapua – varainhankintaa seksuaalioikeuksille

kapuaryhmä vuoren juurella ja pitää kapuakylttiä

Kapua kerää varoja kehittyvien maiden tueksi kiipeämällä maailman vuorille. Jokavuotiseen Kapua-kampanjaan valitaan ryhmä eri-ikäisiä ihmisiä, joita yhdistää halu edistää globaalia oikeudenmukaisuutta ja koetella rajojaan vuorivaelluksella.

Kapuajat keräävät vuoden ajan varoja Väestöliiton, Taksvärkin ja Kynnyksen kehitysyhteistyölle ja tiedottavat samalla järjestöjen tekemästä työstä. Kapuajien vuosi huipentuu heidän omakustanteiseen matkaansa, jolla sekä tutustutaan yhden Kapua-kumppanijärjestön tekemään työhön että tehdään myös vuorivaellus.

Haku uuteen Malawi tiimiin on nyt auki! Etsimme rohkeita hyväntekijöitä, joita yhdistää kiinnostus osallistua kehitysyhteistyöhön ja halu haastaa itsensä pyöräillen, meloen ja vuorelle vaeltaen. Kapua-triathlon huipentuu Malawin korkeimmalle huipulle Mt. Mulanjelle (3002m) elokuussa 2023. Matkan aikana tutustutaan myös Väestöliiton ja Taksvärkin kumppanin CYECEn vaikuttavaan työhön tyttöjen ja nuorten naisten oikeuksien edistämiseksi. Ryhmään mahtuu vielä! Lue lisää miten voit hakea mukaan..