Seuraava Womento-mentorointiryhmä aloittaa maaliskuussa 2020!
Kevään haku on auki UUSILLE MENTOREILLE JA AKTOREILLE.

 

MENTORI tukee aktoriaan hänen urapolullaan jakaen omaa ammattillista osaamistaan ja verkostojaan. Mentorit toimivat vapaaehtoisina.

Voit hakea mentoriksi jos:

  • olet koulutettu, avarakatseinen ja suomalaisessa työelämässä toimiva nainen
  • haluat ammatillisesti tukea Suomeen muuttanutta koulutettua naista
  • olet valmis sitoutumaan mentorointiprosessiin 8 kuukauden ajaksi. Neljän ryhmätapaamisen lisäksi aktori-mentoriparit tapaavat keskenään noin 1-2 kertaa kuukaudessa, työ- ja opiskeluajan ulkopuolella.

Täytä hakemus tästä. 

Hakuaika päättyy 20.2.2020


AKTORI on maahan muuttanut nainen, jonka työllistymistä ja integroitumista suomalaiseen yhteiskuntaan Womentossa tuetaan. 

Voit hakea aktoriksi jos:

  • olet Suomeen muuttanut, koulutettu nainen (vähintään alempi korkeakoulututkinto)
  • osaat suomea sen verran että pystyt keskustelemaan mentorin kanssa (suomen kielen taidon ei tarvitse olla täydellinen!)
  • sinulla ei ole koulutustasi vastaavaa työpaikkaa, mutta haluaisit saada sellaisen
  • olet valmis olemaan aktiivinen ja sitoutumaan mentorointiprosessiin 8 kuukauden ajaksi. Kolmen neljän ryhmätapaamisen lisäksi aktori-mentoriparit tapaavat keskenään noin 1-2 kertaa kuukaudessa, työ- ja opiskeluajan ulkopuolella

Hae NYT mukaan!

Täytä hakemus tästä. Hakuaika päättyy 20.2.2020.

 

Väestöliiton työuramentorointitoiminnan tehtävänä on tukea koulutettuja maahan muuttaneita. Autamme luomaan verkostoja ja syventämään suomalaisen työelämän ja tapojen tuntemusta.  Mentoroinnin parityöskentelyn kesto on noin 8 kuukautta joiden aikana on 4 yhteistä ryhmätapaamista.
Kyseessä on vapaaehtoistoiminta. Mentorin tehtävä ei ole välittää työpaikkaa, vaan vahvistaa aktorin mahdollisuuksia löytää oman alan työtä.

Lisätiedot: Vastuuasiantuntija Mina Zandkarimi
mina.zandkarimi(at)vaestoliitto.fi
puh. 050 325 6450


Seuraajaksi – Womenton toimintaa voi seurata näiden nettisivujen, Facebook-ryhmän ja Väestöliiton Monikulttuurisuustiimin sähköisen uutiskirjeen kautta. Liity sähköisen uutiskirjeen postituslistalle laittamalla pyyntö osoitteeseen mentorointi(at)vaestoliitto.fi.

Yhteistyökumppaniksi – sopisiko mentorointi osaksi järjestösi toimintaa? Haluaisiko yrityksesi tukea maahan muuttaneiden kotoutumista ja työllistymistä? Haluaisitteko luoda yhteyksiä maahanmuuttajiiin?

Kaikissa näissä ja muissa asioissa, ota yhteyttä