Näiltä sivuilta löydät tietoa parisuhteesta, sen hoitamisesta, sinkkuudesta ja perheellistymisen teemoista. Löydät sivuiltamme myös avio- ja avoliittoon liittyvää lakitietoa. Voit mm. kartoittaa tilannettasi testeillä ja käydä nettikursseja.

 

Oletko käyttänyt parisuhdepalvelujamme netissä? Voit arvioida sivustoa, parisuhdepuhelinta ja Kysy asiantuntijalta -palstaa täällä. Tervetuloa kommentoimaan!

Haluatko psykoterapiaan, seksuaaliterapiaan tai pariterapiaan? Varaa aikasi täältä.

Do you want service in English?
Please contact heli.vaaranen@vaestoliitto.fi
Vill du ha service på svenska?
Kontakta heli.vaaranen@vaestoliitto.fi

Uutisia

Tule mukaan kehittämään Väestöliiton palveluita etäsuhteiden tueksi

24.9.
Oletko etäsuhteessa? Oletko 18-32-vuotias? Osallistuisitko haastatteluun, jonka pohjalta kehitämme palveluita etäsuhteiden hyväksi?

Väestöliitolta uutta tietoa etäsuhteista

18.9.
Etäsuhteet ovat yhä lisääntyvä parisuhteiden muoto. Niitä on tutkittu vähän. Globaalit työmarkkinat, nettideittailu ja matkustus lisäävät etäsuhteita. Etäsuhde on kahden kaukana toisistaan asuvan kumppanin suhde.

Psykoterapeutti maksutta käytettävissäsi ma, ti ja ke klo 13 ajanvarauschatissa

18.9.
Psykoterapeutti vastaa nuorten aikuisten parisuhteen ongelmiin. Voit keskustella vaikeuksistasi parisuhteessa tai kysyä sinua askarruttavia asioita.

Väestöliiton etäsuhdekysely on nyt kiinni.

4.9.
Voittaja arvottiin ja yhtä onnekasta etäparia odottaa romanttinen hotelliyö Sokos Hotelsin huomassa. Onnittelut voittajille ja suuri kiitos lahjakortin lahjoittajalle!

Lähde mukaan Parisuhdepäiville, teemana sairaus parisuhteessa!

28.8.
Väestöliitto yhdessä Kataja ry:n ja parisuhdeverkoston kanssa järjestää Valtakunnalliset Parisuhdepäivät Crowne Plazassa, Helsingissä 6-7.11 parisuhdealan ammattilaisille ja parisuhdetietoaan kartuttaville.

Maksuton perhepulma -chat arkipäivisin klo: 9.30-11.30

12.8.
Mietityttääkö sinua arjen, parisuhteen tai vanhemmuuden kysymykset? Tule mukaan keskustelemaan ilman ajanvarausta kahden kesken Väestöliiton sosiaali-ja terveysalan ammattilaisten kanssa päivystyschattiin.

Tiedevinkki:

Rakkaus pitää yllä yli 50-vuotiaiden suomalaisten parisuhteita

 

Rakkaus on suurempi kuin osiensa summa. Suomalaiset yli 50-vuotiaat rakastavat puolisoaan, vaikka parisuhteen muihin eri osatekijöihin ei oltaisikaan yhtä tyytyväisiä. Tämä käy ilmi eurooppalaisen ikääntymistutkimuksen SHARE:n Suomen oheiskyselyn tuloksista.

 

Lue lisää Elokuun Tietovuodosta.

Palvelut

Aikoja auki ma, ti ja ke klo 13. Etkö löytänyt sopivaa aikaa? Vaihtoehtona Psykoterapeutin päivystyschat torstaisin 18-20.

numerossa 0406794770 tiistaisin klo 17-19 ja torstaisin klo 12-14.

Nettiajanvaraus tai puh. 09 2280 5267 ma-pe klo 8.30-11.00 ja 12.00-15.30. Puhelimitse voi tiedustella myös kuluvan päivän mahdollisia vapaita aikoja.

Tule mukaan keskustelemaan parisuhteesta ja vanhemmuudesta Väestöliiton asiantuntijan kanssa. Arkipäivisin klo 9.30-11.30 ilman ajanvarausta.