Väestöliiton parisuhdetiimi on STEA:n tukema hanke. Tuotamme tutkimus- ja kokemustietoa parisuhteesta, sen hyvinvoinnista, sinkkuudesta ja perheen perustamisesta. Hankkeemme tukee laajalti perhe-, parisuhde- ja vanhemmuustyötä yhteiskunnassa.

Parisuhdetiimi tarjoaa maksutta nettipalveluita sinkkujen ja parisuhteessa olevien tueksi. Palveluita ovat psykologin nettivastaanotto ja Kysy asiantuntijalta -palsta, parisuhdepuhelin, vertaistuki-chatit, nettikurssit ja nettiluennot. Kirjoitamme tiedeartikkeleita, kolumneja ja blogeja. Parisuhdekeskuksella on kaksi Facebook-sivustoa: Samarakas ja Sinkkulinja.

Hyvä ja läheinen parisuhde edistää terveyttä samalla, kun vanhempien hyvinvoiva parisuhde tukee myös lasten hyvinvointia. Tervetuloa käyttämään palvelujamme!

Väestöliiton Parisuhdetiimi

 

Heli Vaaranen
Johtava asiantuntija, VTT, erityistason psykoterapeutti

Inga Koskinen
varatuomari, OTK
avustava lakitoimittaja
lakipalvelu@ingakoskinen.fi

Käyntiosoite: Kalevankatu 16 A, 3. krs
Postiosoite: PL 849, 00101 Helsinki
hköposti: etunimi.sukunimi(a)vaestoliitto.fi

Do you want service in English? Please contact heli.vaaranen@vaestoliitto.fi

Vill du ha service på svenska? Kontakta heli.vaaranen@vaestoliitto.fi

Vapaita yksilö- ja pariterapia-aikoja tarjolla Väestöliiton Terapiapalveluissa

Väestöliiton Terapiapalvelut tarjoaa yksilö- ja pariterapiaa. Palvelut ovat maksullisia.

Ajanvaraus nettiajanvarauksen kautta tai ma-pe klo 8.30 - 11 ja 12 - 15.30 numerosta (09) 2280 5267. Peruutukset on tehtävä kahta arkipäivää aikaisemmin, jotta halutut ajat voitaisiin täyttää uudelleen. Veloitamme liian myöhään perutun ajan.


Tarkastettu 11.2.2019