Haemme viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijaa

29.11.2019

Haluatko olla mukana reippaassa porukassa kehittämässä uudenlaista digitaalista järjestöjen Hyvä kysymys-palvelualustaa ja markkinoimassa sitä kansalaisille?

Hyvä kysymys on Väestöliiton ylläpitämä verkkopalvelu, joka auttaa ihmisiä löytämään ratkaisuja mieltä askarruttaviin elämäntilanteisiin, maksutta, helposti ja nimettömänä. Tarjoamme hyvinvointi- ja ihmissuhdetietoa sekä palveluja nuorille, aikuisille, pareille, perheille ja ikäihmisille. Väestöliiton rinnalla sivustolla toimii jo 36 kumppanijärjestöä. Vuoden 2020 aikana Hyvä kysymys – verkkopalvelu lanseerataan ja tehdään kansalaisille tunnetuksi.   

Haemme uuteen verkkopalveluumme osaavaa, tehokasta ja luovaa asiantuntijaa vastaamaan hankkeen viestinnästä ja markkinoinnista sekä kumppanijärjestöille ja Väestöliiton henkilöstölle suunnatusta pääkäyttäjäkoulutuksesta.

Asiantuntijan tehtäviin kuuluvat kaikki Hyvä kysymys-verkkopalvelun viestintä- ja markkinointitoimenpiteet sekä niiden muokkaaminen ja kehittäminen vuoden 2020 aikana. Odotamme myös uudenlaisia, innovatiivisia ideoita ja ratkaisuja markkinointiin. SEO, SEM ja GDN display ovat osa työtehtäviä. Viestinnän ja markkinoinnin tuloksia seurataan erilaisen analytiikan avulla.

Asiantuntija valmistelee Hyvä kysymys-verkkopalvelun pääkäyttäjäkoulutukset ja toimii kouluttajana yhdessä työparin kanssa.  

Odotamme valittavalta henkilöltä ammattikorkeakoulu tai korkeakoulututkintoa, työkokemusta viestinnästä ja markkinoinnista, digiympäristön hallintaa sekä hyvää suomen kielen taitoa. Hyvä ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan eduksi. Ymmärrys ja osaaminen verkkopalveluiden teknisestä kehittämisestä ovat eduksi sekä hakukoneoptimoinnin, -markkinoinnin ja google analyticsin tunteminen tärkeää. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn luotettavassa asiantuntijajärjestössä ja perheystävällisessä työyhteisössä. Asiantuntija työskentelee osana Väestöliiton tiedonhallinta- ja viestintätiimiä projektipäällikön ja sen muiden työntekijöiden rinnalla.

Työhaastattelut toteutetaan 17.12. ja 19.12. Asiantuntijan työtehtävä alkaa 7.1.2020 ja on määräaikainen vuoden 2020 loppuun. Työtehtävää koskevat kysymykset voi esittää 5.12. ja 9.12. klo 9-12 välisenä aikana projektipäällikkö Juulia Ukkonen-Wallmeroth:lle p. 040-1801123. Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa 13.12.2019 klo 12:00 mennessä tästä: LINKKI  

 

 

 
 
 

Haemme viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijaa