Videot ja kurssit

10 tarinaa kiitollisuudesta

Isovanhemmat voivat olla korvaamaton apuvoima lapsiperheille. Samalla myös lapsenlapset tuovat valtavasti iloa isovanhempien elämään. Isovanhemman kannattaa luoda jokaiseen lapsenlapseensa yksilöllinen ja erityinen suhde ja tarjota jo pienestä pitäen jokaiselle kahdenkeskistä aikaa ja huomiota. Isovanhemmat ovat monen perheen arjen tärkeimpiä tukijoita. Niitä ihania, kannustavia, rakastavia ja opettavia aikuisia lasten elämässä.

Kun isovanhempi tutustuu lapsenlapsiinsa, hän oppii tuntemaan jokaisen omanlaisen persoonallisuuden ja luomaan juuri sellaisen lämpimän vuorovaikutussuhteen, joka ravitsee molempia osapuolia. Moni on todennut, että isovanhemmat ovat parasta mitä lapsilla voi olla.

Lapsuusmuistoissa on vietetty kesiä serkkujen kanssa maalla mummolassa. Malli on periytynyt sukupolvelta seuraavalle. Lapset myös yökyläilevät ihan huvikseen isovanhempien luona. Parhaimmillaan isovanhemmat ovat mukana luomassa lapsen hyvän itsetunnon perustaa.

10 tarinaa kiitollisuudesta -lyhyet diavideot kertovat arvostavista, ihanista, kiitollisista ja lämpimistä isovanhemmuusmuistoista.