Palvelut nuorille aikuisille

Viisi nuorta istuu ulkona tiiliseinän edessä rivissä ja hymyilevät kameraan.

Psykoterapeutin päivystyschat parisuhteen ongelmista

Alle 35-vuotiaat nuoret aikuiset voivat keskustella Hyvä kysymys -palvelun päivystyschatissa parisuhteen ongelmista maksuttomasti paripsykoterapeutin kanssa. Chat on avoinna maanantaisin 10–12 ja torstaisin 17–19

Psykoterapeutin ajanvarauschat parisuhteen ongelmista

Hyvä kysymys -palvelun ajanvarauschatissa on säännöllisesti varattavissa ilmaisia chat-aikoja paripsykoterapeutille. Ajat on tarkoitettu alle 35-vuotiaille nuorille aikuisille ja pareille. Voit keskustella chatissa psykoterapeutin kanssa sinua askarruttavista, parisuhteeseen liittyvistä kysymyksistä reaaliaikaisesti.

Seksuaaliterapeutin ja -neuvojan ajanvarauschat

Hyvä kysymys -palvelun ajanvarauschatissa on säännöllisesti varattavissa ilmaisia chat-aikoja seksuaaliterapeutille ja seksuaalineuvojalle. Ajat on tarkoitettu alle 35-vuotiaille nuorille aikuisille ja pareille. Voit keskustella chatissa koulutetun seksuaaliterapeutin/-neuvojan kanssa sinua askarruttavista seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä reaaliaikaisesti.

Ryhmächatit

Järjestämme ajoittain myös ryhmächatteja ajankohtaisista teemoista. Ryhmächatissa nuoret aikuiset voivat antaa toisilleen vertaistukea ammattilaistemme moderoimalla verkkoalustalla.