Palvelut nuorille aikuisille

Viisi nuorta istuu ulkona tiiliseinän edessä rivissä ja hymyilevät kameraan.

Keskustelutukea nuorille aikuisille suhteiden pyörteisiin

Alle 35-vuotiaat nuoret aikuiset voivat keskustella Hyvä kysymys -palvelun päivystyschatissa pari- ja muiden intiimisuhteiden sekä deittailun haasteista maksuttomasti Väestöliiton asiantuntijan kanssa. Chat on avoinna maanantaisin klo 10–12 ja torstaisin 17–19.

Ajanvarauschat parisuhteen ongelmista

Hyvä kysymys -palvelun ajanvarauschatissa on säännöllisesti varattavissa ilmaisia chat-aikoja pari- ja muiden intiimisuhteiden ongelmista. Ajat on tarkoitettu alle 35-vuotiaille nuorille aikuisille ja pareille. Voit keskustella chatissa sinua askarruttavista, suhteisiin ja deittailuun liittyvistä kysymyksistä reaaliaikaisesti.

Seksuaalineuvojan ajanvarauschat

Hyvä kysymys -palvelun ajanvarauschatissa on säännöllisesti varattavissa ilmaisia chat-aikoja seksuaalineuvojille. Ajat on tarkoitettu alle 35-vuotiaille nuorille aikuisille ja pareille. Voit keskustella chatissa koulutetun seksuaalineuvojan kanssa sinua askarruttavista seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä reaaliaikaisesti.

Ryhmächatit

Järjestämme ajoittain myös ryhmächatteja ajankohtaisista teemoista. Ryhmächatissa nuoret aikuiset voivat antaa toisilleen vertaistukea ammattilaistemme moderoimalla verkkoalustalla.