Oletko sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilainen? Näiltä sivuita löydät Väestöliiton ammattilaisille tarjoamaa tietoa ja palveluita.

Koulutussivuilta löytyy tietoa Väestöliiton järjestämästä koulutuksesta, jossa omaa ammatillista osaamista voi kehittää.

Parisuhdetietoa ammattilaisille -sivusto on suunnattu henkilöille, jotka työssään kohtaavat parisuhdekysymyksiä. Sivuilla on artikkeleita parisuhdetyön teoriasta sekä tietoa kotimaisesta ja ulkomaisesta koulutuksesta.

Väestöliiton monikulttuurisuusasioiden osaamiskeskus Kotipuu tukee niiden ammattilaisten toimintaa, jotka työssään kohtaavat maahanmuuttajia ja monikulttuurisia perheitä.

Seksuaaliterveys -sivusto sisältää tietoa seksuaaliterveydestä, sekä tukea ja välineitä seksuaalikasvatukseen ja seksuaaliterveyden editämiseen nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille.

Ajankohtaista

Seksuaalineuvojakoulutusta

28.4.
Väestöliiton Terapia- ja kotipalvelut Oy järjestää 27.11.2017 ja 12.4.2019 välisenä aikana seksuaalineuvojakoulutuksen. Koulutuksen laajuus on 30 opintopistettä eli se vastaa sisällöltään ja laajuudeltaan seksologian perusopintoja.

TUNNEKESKEISEN PARITERAPIAN ERIKOISTUMISKOULUTUS 2018-2019

24.3.
Koulutuksen laajuus: 30 op Koulutus on suunnattu psykoterapeuteille, jotka työskentelevät parien kanssa. Perheterapeuteille koulutus antaa Kelan pätevyyden paripsykoterapiaan.

Nettikauppa

Tutustu Väestöliitossa myytäviin julkaisuihin ja tutkimuksiin. Sisään kauppaan