Yhdenvertainen Suomi ja kotoutuva muuttaja

Vanhemmuus ja läheissuhteet luovat perustan lasten, nuorten ja aikuisten kotoutumiselle ja hyvinvoinnille. Monikulttuurinen osaamiskeskus tukee perhelähtöistä kotoutumista.

Annamme neuvontaa, konsultoimme, koulutamme ja tuotamme käytännöllisiä materiaaleja sekä maahan muuttaneille että eri alojen ammattilaisille. Olemme kehittäneet vanhempien vertaisryhmätoiminnan mallin.

Maahan muuttaneiden työllistyminen on tärkeää heille itselleen, heidän perheilleen, yhteisöilleen ja koko yhteiskunnalle. Työuramentorointitoiminnassa , etsimme korkeasti koulutetuille naisille ja miehille mentoreita ohjaamaan heitä oman alan työuralle Suomessa. Mentorointi perustuu vapaaehtoisuuteen.

Monikulttuurinen osaamiskeskus on toiminut vuodesta 2003. Meillä työskentelee monia eri kieliä puhuvia ja erilaisia kulttuuritaustoja ymmärtäviä asiantuntijoita. Toiminta perustuu tutkimustietoon ja käytännön kokemukseen.

Ajankohtaista

Matkalla työelämään -hanke etsii työuramentoreita maahanmuuttajille

17.4.2018
Onko sinulla päivisin aikaa vapaaehtoistyöhön? Tule mukaan mentoriksi!

It`s Ok - tarina jatkuu!

15.12.2017
Miten asetat itse omat rajasi. Sano tai ilmaise, kun haluat tai et halua läheisyyttä.

ESR Matkalla työelämään -hanke on alkanut

7.11.2017
Matkalla työelämään –hankkeessa (1.10.2017 – 31.3.2020) luodaan uusi ja kustannustehokas työhön, koulutukseen tai yrittäjyyteen ohjaava mentorointimalli kotivanhemmuuden tai terveydellisten syiden vuoksi pitkään poissa työmarkkinoilta olleille maahanmuuttajille.

Tietoa poikien ei-lääketieteellisestä ympärileikkauksesta

2.11.2017
THL on julkaissut eri kielillä ohjeita poikein ei-lääketieteellisen ympärileikkauksen perusteita ja rajoituksista.

Syksyn työuramentorointiryhmiin haku on auki!

18.7.2017
Uudet Womento ja ProMento ryhmät aloittavat lokakuussa. Hae mukaan metoriksi tai aktoriksi jo nyt!