Haemme Poikien Puhelimeen 2 nuorten asiantuntijaa

1.3.2019

Oletko ennakkoluuloton, huumorintajuinen ja kiinnostunut tekemään merkityksellistä työtä poikien ja nuorten miesten hyvinvoinnin parissa? Poikien Puhelimen tiimi hakee vahvistusta!

Väestöliiton Pojat ja nuoret miehet -tiimi tekee työtä kohderyhmänsä elämänhallinnan ja aikuiseksi kasvamisen tukemiseksi sekä ihmissuhdetaitojen kehittämiseksi. Tuemme ja autamme valtakunnallisesti poikia ja nuoria miehiä etenkin seksuaalisuuden ja tunnetaitojen hallinnassa. Pääasiallisina toimintoina ovat Poikien Puhelin, jossa kohdataan ja autetaan poikia välittömästi heille sopivalla tavalla sekä Poikien Puhelin -chat ja YouTube -videot. Palveluiden kohderyhmä on alle 20-vuotiaat pojat ja nuoret miehet. Palvelulupauksemme mukaisesti, Poikien Puhelimessa vastaa aikuinen, ammatillisesti poikien maailmaan perehtynyt mies.

2018 vastasimme yli 14000 puheluun ja 2000 chat-keskusteluun. Sekaan mahtuu vakavaa puhetta murrosiässä muuttuvista kehoista ja tunteista, seksistä sekä tärkeistä ihmissuhteista – mutta myös paljon enemmän ja vähemmän ronskia huumoria. YouTube-kanavallamme viikoittain julkaistavilla videoilla tarjoamme positiivisella asenteella ytimekkäitä vastauksia palvelussa usein esitettyihin seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyviin kysymyksiin.

Toiminnan päärahoittajana on STEA.
 

Haemme tiimiimme kahta

NUORTEN ASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen sekä määräaikaiseen tehtävään (31. tammikuuta 2020 saakka).

Poikien Puhelimen moniammatillisessa tiimissä osallistut arkipäivisin palvelevaan päivystykseen puhelimessa ja chatissa sekä YouTube-sisältöjemme suunnitteluun ja tuottamiseen sekä muihin asiantuntijatyöhön ja palvelujen kehittämiseen kuuluviin tehtäviin.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta tai korkeakoulutusta esim. sosiaali- ja terveysalalta sekä kokemusta työstä tai vapaaehtoistoiminnasta lasten tai nuorten kanssa. Arvostamme erityisesti puhelinauttamisen, seksuaalikasvatuksen- ja neuvonnan sekä videoeditoinnin ja someviestinnän osaamista. Eduksi lasketaan hyvä englannin ja ruotsin kielen taito. Työmme alaikäisten kanssa edellyttää rikostaustaotteen esittämistä mahdollisen työhönoton yhteydessä.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Nuorten asiantuntijan tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 5. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Hae tehtävää tämän linkin kautta viimeistään 10.3.2019 klo 23.59 mennessä. Lisätietoja työtehtävistä antaa Poikien Puhelimen palvelupäällikkö Anders Huldén, 040 669 5019, anders.hulden@vaestoliitto.fi.

 

 
 
 

Haemme Poikien Puhelimeen 2 nuorten asiantuntijaa